Létezik olyan elektromos vagy akkumulátoros eszköz mely segítségével könnyedén lehetne száraz vastag fa gerendákat darabolni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem sok mindenhez értek. De ezeket össze kellene vágni. Kézi fűrész segítségével nagyon fárasztó és hosszadalmas lenne. Létezik olyan akkumulátoros vagy elektromos egykezes fűrész mely erre alkalmas lenne és könnyen kezelhető? Szóval nagy szakértelmet nem igényel. Ha van ilyen mi a pontos elnevezése és milyen áron adják? Köszi előre is.tegnap 21:27
1/4 anonim válasza:
Miért kell, hogy egykezes legyen? Azok vastag fagerendához nem igazán alkalmasak szerintem, bár komolyabbat még nem használtam, csak közepes akksisat.
2/4 anonim válasza:
Vastag fa gerendákat láncfűrésszel szokás darabolni.
Esetleg, ha hosszirányban sikerül elhasítani vasékkel, feszítővassal több részre, amelyek elég vékonyak, akkor ezek már kézi fűrésszel is darabolhatóak.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát ilyen közepesen vastag igazából. Szóval én azt olvastam a láncfűrész nem arra van kitalálva és csak szenved tőle. De amúgy sincs nekem láncfűrész. Nem is értek hozzá
tegnap 22:28
4/4 anonim válasza:
#3: De, a láncfűrész pont arra (is) van kitalálva. Esetleg ha azt nem akarsz van még az orrfűrész, de az nem biztos, hogy tudja azt a vastagságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!