Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy baj ha 2...

Szerintetek nagy baj ha 2 gyerek van es csak 2 szobas csak a haz?

Figyelt kérdés

Felesegemmel vettunk iden hazat de nagyon kicsi, 2 szobas. Azert vettuk meg mert jo arban volt es elotte 1 szobas lakast bereltunk. Igy most sajat a haz es anyagilag is jobban jarunk a torlesztoreszlettel mint az alberlettel. 2 szobas alberlet mar dragabb lett volna mint ennek a lakasnak a torlesztoje, sot az 1 szobas is dragabb volt kicsivel. A 3 szobas ami idealis egy csaladnak annak a berlese meg foleg draga.

Szeretnenk hamarosan babat es 1 szoba az eleg is egy gyereknek, nekunk meg ott a masik, viszont 2 gyereket szeretnenk majd ugy, hogy lehetoleg csak par ev kulonbseggel, talan 2-4 ev.

Lehet nem lesz eleg penzunk arra hogy masik hazat vegyunk mielott lenne 2 gyerek, igy 2 gyereket kellene nevelni 1 szobaban.

Felesegem ugy nott fel hogy mindig volt kulon szobaja ugyhogy ez szamara ismeretlen. En ugy nottem fel hogy csak kesoi teenager koromban volt kulon szobam es az mar nagyon rossz volt. Ugy gondolom hogy 8-10 eves korig nem lehet problema, kulon nemu testvereknel sem.

Tavlati tervunk persze az hogy szeretnenk nagyobb hazat de gyerekvallalassal ez miatt nem akarok 8-10 evet varni.

Ti mit gondoltok errol?

2020. dec. 13. 14:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Koszi szepen!

Szoba elvalasztasa nem megoldhato mert nem tudnek hova ajtot epiteni es nagyon kicsi lenne ugy a szoba. kb 3,5x3,5 a szoba merete.

Emeletes agyat be lehet tenni a szobaba es igazabol a mi szobankba is tudnanak lenni nappal mert csak aludni megyunk be.

2020. dec. 13. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Esetleg a tetőtér nem beépíthető?
2020. dec. 13. 20:47
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy lehetne e tetot beepiteni. A tetot mindenfelekeppen meg kellene akkor emelni mert most a teto lejtes miatt egy szoba talan elferne es ennyi.

Sok penzbe kerulne es talan 1 szoba furdovel aminek lenne hely. Lent meg kisebb lenne annyival a hely hogy kellene hely a lepcsonek is szoval ez sem igazan jo megoldas.

Ha kesobb szeretnek garazst akkor az sem megoldhato mert kicsi a porta.

2020. dec. 13. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy 8-10 éves korig nem probléma.

De nektek lesz az, mert senkinek nincs önálló territóriuma, attól neurotikus lesz az ember.

Talán mire oviba megy az első gyermek, már érdemes nézelődni, ingatlanpiaci helyzet kérdése is, mikor érdemes cserélni, szóval mire letelik az adóköteles 5 év, nézegessetek újat, ha megvan az ovis gyerek már.

2020. dec. 30. 02:58
 15/15 anonim ***** válasza:
En amig csak a szuleimmel eltem, vegig az ocsemmel egy szobaban voltam. En kimondottan elveztem az ejszakaba nyulo kozos filozofalgatasokat, bar mi mindig is jo kapcsolatban voltunk :)
2020. dec. 30. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!