Szerintetek mennyi az esély a betörésre? Otthon mernétek hagyni a 17 éves lányotokat egy héten kétszer éjszakára?
- alapból elég biztonságos város, plusz biztonságos(nak mondott) környék /amióta itt élünk 5 éve, egyetlen betörésről hallottam, azt is napközben csinálták
- a környék lakói általában véve a középréteghez/felső középréteghez tartoznak
- a lakás a harmadik emeleten van
- minden emeleten négy lakás található, mindet lakják
- az ajtó HI-sec biztonsági ajtó
- a városban vannak ennél jóval gazdagabb környékek, ráadásul ott kertes házak vannak
- a város egyébként kisváros
Úgy alakult, hogy egy jobban fizető munkára tudnék váltani, viszont ebben benne lenne, hogy hetente két alkalommal éjszaka kellene dolgoznom. A lányomat egyedül nevelem ő a mindenem, nagyon féltem. Tudom, hogy ha én otthon vagyok, ugyanúgy baja eshetne, mégis aggódom. A betörések általában nem éjszaka szoktak történni, igaz? Illetve miért pont a harmadikon kezdenék? Szeretném, ha minél többen írnátok.
Kérdező!
Orvoshoz kellene menned és kezeltetni a frusztrációdat és a beteges dühkitöréseidet,
amíg nem csinálsz valami nagyobb bajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!