Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi az esély a...

Szerintetek mennyi az esély a betörésre? Otthon mernétek hagyni a 17 éves lányotokat egy héten kétszer éjszakára?

Figyelt kérdés

- alapból elég biztonságos város, plusz biztonságos(nak mondott) környék /amióta itt élünk 5 éve, egyetlen betörésről hallottam, azt is napközben csinálták

- a környék lakói általában véve a középréteghez/felső középréteghez tartoznak

- a lakás a harmadik emeleten van

- minden emeleten négy lakás található, mindet lakják

- az ajtó HI-sec biztonsági ajtó

- a városban vannak ennél jóval gazdagabb környékek, ráadásul ott kertes házak vannak

- a város egyébként kisváros

Úgy alakult, hogy egy jobban fizető munkára tudnék váltani, viszont ebben benne lenne, hogy hetente két alkalommal éjszaka kellene dolgoznom. A lányomat egyedül nevelem ő a mindenem, nagyon féltem. Tudom, hogy ha én otthon vagyok, ugyanúgy baja eshetne, mégis aggódom. A betörések általában nem éjszaka szoktak történni, igaz? Illetve miért pont a harmadikon kezdenék? Szeretném, ha minél többen írnátok.

2020. aug. 31. 22:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak, akik érdemben válaszoltak. Sikerült megnyugtatni! 9# válaszoló: undorító, hogy továbbra is ilyen erőszakos vagy. Mondtam, hogy ez a része nem érdekel a dolgoknak, de olyan szinten élettelen, kiéhezett és frusztrált vagy, hogy egy teljesen más témájú kérdésnél is csak ezzel tudsz foglalkozni. Javaslom, hogy fizess le magadnak valakit és hagyd békén azokat, akik teljesen normális hangnemben tettek fel egy kérdést, mert más is el fog küldeni a francba. Az ilyen emberektől kell felni igazán, nem a betörőktől.
2020. szept. 2. 23:03
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Orvoshoz kellene menned és kezeltetni a frusztrációdat és a beteges dühkitöréseidet,

amíg nem csinálsz valami nagyobb bajt!

2020. szept. 3. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!