Szerintetek mennyi az esély a betörésre? Otthon mernétek hagyni a 17 éves lányotokat egy héten kétszer éjszakára?
- alapból elég biztonságos város, plusz biztonságos(nak mondott) környék /amióta itt élünk 5 éve, egyetlen betörésről hallottam, azt is napközben csinálták
- a környék lakói általában véve a középréteghez/felső középréteghez tartoznak
- a lakás a harmadik emeleten van
- minden emeleten négy lakás található, mindet lakják
- az ajtó HI-sec biztonsági ajtó
- a városban vannak ennél jóval gazdagabb környékek, ráadásul ott kertes házak vannak
- a város egyébként kisváros
Úgy alakult, hogy egy jobban fizető munkára tudnék váltani, viszont ebben benne lenne, hogy hetente két alkalommal éjszaka kellene dolgoznom. A lányomat egyedül nevelem ő a mindenem, nagyon féltem. Tudom, hogy ha én otthon vagyok, ugyanúgy baja eshetne, mégis aggódom. A betörések általában nem éjszaka szoktak történni, igaz? Illetve miért pont a harmadikon kezdenék? Szeretném, ha minél többen írnátok.
Igen, otthon hagynam. Bar en a masik veglet vagyok.
En nem agyonfelto szulokkel nottem fel, 14 evesen is hagytak aludni erdei hazikoban, 5 kilometerre a falutol, es nem a betoroktol kellett felni, hanem a megye szinten 800+ nyilvantartott medvetol.
Naív vagy!
Miből gondolod, hogy a 17 éves lányod azt a két éjszakát magányosan tölti majd?!
Örül, hogy egy héten kétszer is ott alhat az éppen soros barátja.
Ha a lányod vállalja az egyedüllétet, akkor nyugodtan hagyd őt egyedül éjszakára a kívánt gyakorisággal.
Annak a valószínűsége, hogy valaki betör a házba egyenlő a nullával, mert éjszaka felébredne vagy a szomszédok a zajra, ami az ajtó betörésével jár.
Éjszakára ne kapcsolja ki a telefonját és ha gyanús zajt hallana, hívja azonnal a szomszédokat, hogy nézzenek ki a lépcsőházba, kik matatnak ott.
Egy dolgot szeretnék a lelkedre kötni: ne riasztgassad őt azzal, hogy betörnek hozzátok, mert a lelkét teszed emiatt tönkre!
A betörők inkább nappal járnak, amikor majdnem mindenki dolgozik.
Szóval: NE KELTS BENNE FÉLELMET!
Ffi.
Hiába dugod a fejedet a homokba, a 17 éves csajoknak már hosszú évek óta van szexuális életük és barátjuk vagy barátnőjük is.
Az üres kégli mindenképpen jól jön majd nekik.
De akkor is jól jön majd, ha csupán egy rendszeres bulihely kell nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!