Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi az esély a...

Szerintetek mennyi az esély a betörésre? Otthon mernétek hagyni a 17 éves lányotokat egy héten kétszer éjszakára?

Figyelt kérdés

- alapból elég biztonságos város, plusz biztonságos(nak mondott) környék /amióta itt élünk 5 éve, egyetlen betörésről hallottam, azt is napközben csinálták

- a környék lakói általában véve a középréteghez/felső középréteghez tartoznak

- a lakás a harmadik emeleten van

- minden emeleten négy lakás található, mindet lakják

- az ajtó HI-sec biztonsági ajtó

- a városban vannak ennél jóval gazdagabb környékek, ráadásul ott kertes házak vannak

- a város egyébként kisváros

Úgy alakult, hogy egy jobban fizető munkára tudnék váltani, viszont ebben benne lenne, hogy hetente két alkalommal éjszaka kellene dolgoznom. A lányomat egyedül nevelem ő a mindenem, nagyon féltem. Tudom, hogy ha én otthon vagyok, ugyanúgy baja eshetne, mégis aggódom. A betörések általában nem éjszaka szoktak történni, igaz? Illetve miért pont a harmadikon kezdenék? Szeretném, ha minél többen írnátok.

2020. aug. 31. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ne aggódj, és főleg ne parázz rá egy betörésre, ahogy mondtad az melletted is megtörténne. Egyébként egy 17 évest már simán lehet egyedül otthon hagyni, szerintem tényleg kár ezen parázni.
2020. aug. 31. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Igen, otthon hagynam. Bar en a masik veglet vagyok.

En nem agyonfelto szulokkel nottem fel, 14 evesen is hagytak aludni erdei hazikoban, 5 kilometerre a falutol, es nem a betoroktol kellett felni, hanem a megye szinten 800+ nyilvantartott medvetol.

2020. aug. 31. 22:19
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Irány egy pszichológus, mert ez racionálisan indokolatlan túlaggódás.
2020. szept. 1. 12:21
 4/12 anonim ***** válasza:
20%

Naív vagy!

Miből gondolod, hogy a 17 éves lányod azt a két éjszakát magányosan tölti majd?!

Örül, hogy egy héten kétszer is ott alhat az éppen soros barátja.

2020. szept. 1. 12:54
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

"az ajtó HI-sec biztonsági ajtó"

[link]

2020. szept. 1. 12:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha egyedül fél, akkor váltakozva vagy enélkül hívja el a barátnőjét/-it éjszakára. Az is lehet,amit fentebb írtak, hogy eljön a barátja.
2020. szept. 1. 13:53
 7/12 A kérdező kommentje:
Légyszíves a kérdésre válaszoljatok. Nem az érdekel, hogy szerintetek itt alszik-e a barátja és nem megoldás, hogy iskolaidőben iderángassa minden héten kétszer a barátnőit. Arra vagyok kíváncsi, egyedül itthon mernétek-e hagyni és hogy mennyi esélyét látjátok, hogy egy betörő pont ezt a lakást szúrja ki.
2020. szept. 2. 11:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha a lányod vállalja az egyedüllétet, akkor nyugodtan hagyd őt egyedül éjszakára a kívánt gyakorisággal.

Annak a valószínűsége, hogy valaki betör a házba egyenlő a nullával, mert éjszaka felébredne vagy a szomszédok a zajra, ami az ajtó betörésével jár.

Éjszakára ne kapcsolja ki a telefonját és ha gyanús zajt hallana, hívja azonnal a szomszédokat, hogy nézzenek ki a lépcsőházba, kik matatnak ott.

Egy dolgot szeretnék a lelkedre kötni: ne riasztgassad őt azzal, hogy betörnek hozzátok, mert a lelkét teszed emiatt tönkre!

A betörők inkább nappal járnak, amikor majdnem mindenki dolgozik.

Szóval: NE KELTS BENNE FÉLELMET!

Ffi.

2020. szept. 2. 12:01
 9/12 anonim ***** válasza:
36%

Hiába dugod a fejedet a homokba, a 17 éves csajoknak már hosszú évek óta van szexuális életük és barátjuk vagy barátnőjük is.

Az üres kégli mindenképpen jól jön majd nekik.

De akkor is jól jön majd, ha csupán egy rendszeres bulihely kell nekik.

2020. szept. 2. 12:08
 10/12 anonim válasza:
100%
Nyugodtan hagyd egyedül, 17 évesen már nem gyerek, mások már 18 évesen teljesen egyedül laknak. A betörőktől egy társasházi lakásban, ahol ráadásul szomszédok is laknak nem kell félni. Ahogy egy korábbi hozzászóló is mondta a saját félelmedet pedig nem szabad átragasztanod rá.
2020. szept. 2. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!