Elengednétek a 17 éves lányotokat 3 napos majálisra? Többi lenn
16, ősszel 17 éves lány, közepes tanuló.
Bulizni nem jár, szilveszterkor is csak szűk baráti körrel (2-3 személlyel) volt ivás nélkül.
Egyszer volt becsiccsentve, kb 1 hónapja, osztálykirándulás alkalmával (ahol több, mint a fél osztály ivott), ezt is elmondta anyukájának.
Iskola után nagyjából mindig hazamegy, egy héten legtöbbször egyszer megy el kávézni a legjobb barátnőjével, s mindig ugyanabba a civilizált kávézóba.
Színházba jár, olvas,magától sportol, tudja hol a határ, határozottan ellentmond az egyéjszakás kalandoknak, az elhamarkodott erotikának, a ciginek, drognak, és a részegségnek is. Ritkán megy el otthonról hétvége/szünidő alkalmával is, ilyenkor is kávézni/pizzázni/sétálni osztálytársaival, délután.
Most meghívták egy majálisra, ami a megyében található nyaralóhelyen van megtartva, egy tónál, egy nyaralóban.
Kb 20-25en lennének. A lány 3-4 személyt ismerne, köztük egy osztálytársát, akivel eddig nem töltött el időt iskolán kívül,s egy 21 éves fiút, akivel egyszer ugyanabban a társaságban dartsoztak. Csakhogy a szülő ezek közül senkit sem ismer személysen, csak hallásból.
Elengednétek?
2 éjszaka, 3 nap, a helyszínen a lány korábban volt már a szüleivel.
Mint irod ismeri a hatarvonalat es betartja > szerintem nem lehet gond vele !!
De telfon vagy valamilyen kapcsolat legyen !!!!!
Mivel baromi sok az ismeretlen, nem. És ez nem azért lenne, mert nem bízok a lányomban, hanem azért, mert az idegenekben nem bízok, érthető okokból.
Nyilván én is voltam fiatal, és lógtam elég sok kétes alakkal úgy, hogy otthon semmit nem tudtak róla. És bár nem fáztam rá sosem, utólag belegondolva ez inkább volt vak szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!