Tegyük fel,hogy van egy lánytok aki megismerkedett neten egy fiúval akit megkedvelt és szeret is.Már találkoztak is személyesen.Most újra találkozni akarnak.Csak az a baj,hogy messze laknak egymástól a sráccal.És ezért a lánytok megszeretne kérni arra titeket,hogy hadd találkozzon megint a fiúval csak azt nem tudják még,hogy a lányotok menjen a fiúhoz vagy fordítva vagyis a fiúnál legyenek vagy nálatok.A fiúval tudtátok,hogy találkozott már a lánytok viszont még nem láttok a fiút mivel kettesben találkoztak de azt tudjátok ,hogy a srác megbízható és rendes.Felnőtt a lánytokok is és a fiú is.Szeretnétek azért látni őket,hogy szem előtt legyenek vagy elengednétek pár napra a lányotokat a fiúhoz?A lány 19 lesz a fiú 22 lesz idén.
2018. ápr. 8. 20:46
1/10 anonim válasza:
Nagyon hasonló szituációban engem elengedtek. Aztán rá két hétre jött a fiú is. Nálunk annyi volt a különbség, hogy más barátaim is voltak abban a városban ahova mentem.
2018. ápr. 8. 20:49
2/10 anonim válasza:
Két felnőtt ember,oda megy ahova akar. 18 felett nem kértem sose engedélyt semmire. Aki 19 évesen 22 évesen a szülőtől kér engedélyt a párjával találkozhat e v elmehet e vhova,az nem felnőtt. Sok szülő még a házasok ágyába is beülne, ezért megy fatigra annyi házasság.
2018. ápr. 8. 21:04
3/10 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy jöjjön a fiú hozzátok. Aztán ha jobban megismerik egymást és kialakult a bizalom, akkor persze, találkozhatnak a fiúnál is.
2018. ápr. 8. 21:07
4/10 anonim válasza:
Azt hittem, 14-16 éves korosztálytól szól a kérdés. Én 19 évesen ezt már magamtól el tudtam dönteni, nem kellettek hozzá a szüleim (és nem is szóltak bele). Az menjen a másikhoz, amelyik akar.
2018. ápr. 8. 21:53
5/10 anonim válasza:
Kedves 4-es, attól még, hogy valakit eltartanak 18 éves kora után mert pl. ne adj isten még tanul az nem azt jelenti, hogy nem felnőtt és nem tudja önállóan eldönteni hogy hova és kivel megy. 19 évesen nehogy már engedélyt kelljen kérnie, hogy hova mehet és hova nem, sőt nehogy már a szülők döntsék el, hogy a fiatalok hol találkozzanak. Ebben az esetben a szülő adhat sőt adjon tanácsot de ne engedélyt nem egy 15 éves kamaszról beszélünk hanem egy felnőtt emberről. Nyilván nem azt mondom, hogy tagadja le a gyerek hol van. De, egy anya szerdán lemegyek Pécsre és szombaton jövök mert találkozok a Pistivel bőven elég a szülők irányába jelen esetben.
2018. ápr. 8. 22:07
6/10 A kérdező kommentje:
4-es a fiú csak az anyukájával lakik együtt ő pedig imádja a lányom.
2018. ápr. 8. 22:13
7/10 anonim válasza:
Aki 30 évesen otthon él az nem felnőtt? Ezért van itt ennyi kérdés a 20 -40 év közti nagykoruaktol,akik kiskorusitva vannak felnőtt dolgozoként is sajnos,szimplán mert nincs pénzük külön menni, akiknek a szülőtől kell könyörögni még több éves kapsolatban is ottalváshoz engedélyt,a házasságaikat a szülők keverik,persze h ennyi válás van,mert ez nem egészséges..
2018. ápr. 8. 22:25
8/10 anonim válasza:
Nekem nem az számítana, ki hány éves.
Egyszer már találkoztak, a lány látta, hogy a srác normális. Ezek után akkor és ott találkoznak, ahol akarnak.
Ha jól értem, te a szülő vagy. Én azt mondanám a helyedben, hogy nekem mindegy: ha a fiú jön, szeretettel várom, ha a lányom megy őhozzá, szívesen engedem.
2018. ápr. 8. 22:48
9/10 anonim válasza:
19 éves, otthon él, de azt nem mondhatjátok meg, hogy mikor hová menjen - az más kérdés, hogy én is szeretném megismerni a srácot.
Egyébként én nem kérdeztem, hanem megmondtam, hogy leutazok a páromhoz a Balatonra, mert hívott, két nap múlva jövök, sziasztok.
Noha még otthon éltem, de dolgoztam, rezsi-kajámat én fizettem, úgyhogy próbáltak volna visszatartani.
2018. ápr. 9. 10:02
10/10 anonim válasza:
Mikor én 16 éves voltam, engem édesanyám elengedett a barátomhoz aludni. Mielőtt bárki azt mondaná hogy szép anyám van, és felelőtlen, jelezném hogy nem az, de megbízott bennem. És én ezt mindig megháláltam neki, mert mindenben segítettem otthon, vigyáztam magamra. Volt köztünk bizalom. Annyi volt az egész, hogy mondtam hogy a barátomhoz megyek, ne aggódjon azért hogy hol vagyok. Ezt egészen addig amíg anyummal éltem (21 éves koromig) ugyanígy megmondtam neki.
Szóval örülj neki hogy bízik benned, nem hazudozik, és nyugodtan engedd el. Nem kislány már, de így is becsül téged annyira, hogy elmondta ezt! Hidd el, rengetegen örülnének neki ha ilyen lányuk lenne! De már a 14 évesek nem mondják meg a szülőknek hogy hova mennek sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!