Jogos lenne, ha szólnék a felső szomszédomnak, hogy ne dübörögjön felettem egész nap?
Ezt a bútortologatást mi is megkaptuk, de fogalmam sincs mit csináltunk akkor, de tuti nem bútort tologattunk. Amúgy mezítláb a leghalkabb. Táncos vagyok, itthon tanulom az új koreokat vagy gyakorló, cipőben sokkal hangosabb.
Esetleg még annak lehet zaja, ha gurulós széke van, és a parkettán gurul.
Amúgy meg arról nem ő tehet, hogy szar a szigetelés. Én is laktam olyan helyen, hogy a, t is hallottam ahogy a szomszéd fingik. De nem szóltam be neki sose, ő se szólt ha néha hangosabb volt a szex. Tuti hallotta, de bakker nem lehet mindig lábujjhegyen élni.
Jah az is epic, amikor kisgyerekes család van feletted, nonstop bőgnek és rohangál felalá. Unokahúgomék alatt is ilyen ultraszenzitív szomszéd lakott, kb nem lehetett csinálni semmit, meg azért is be szólt, ha valamin hangosan felnevettünk. Utáltuk is rendesen.
Én 100%-ig kizártnak tartom, hogy cipőben/papucsban hangosabb, mert soha nem hallom őket, amikor hazaérnek, csak amikor leveszik a cipőjüket. És milliószor hangosabban lehet menni, ha csapkodja a sarkát a földhöz, mint bármilyen kb. bármilyen lábbeliben, leszámítva a magastaplú szandált pl, mert azt tisztán hallom, amikor felveszi. Abból tudom, hogy el fog indulni hamarosan...
Olyan jó, hogy már ultraszenzitívnek vagyok elkönyvelve, amikor mint írtam, lakott felettem más is, és semmi hangot nem hallottam, nem hogy plafonleszakadáshoz közeli állapotokat. Na mindegy. Neki amúgy nyilván nincsenek ilyen problémái, mert a 3-on, a legfelső szinten lakik.
Összevissza beszélsz! Ha a szomszédod a 3-kon lakik, akkor te a 2-on, holott egy előző válaszodban azt írtad, hogy nem lakik alattad senki.
De mindegy is, ezekért a problémáidért mindenütt ki fognak röhögni.
Ha a házban másnak nincs ilyen gondja az alatta-felette lakókkal, akkor nyilván veled van a gond!
Viszont, ha az előző lakókat nem hallottad, akkor az is lehet, hogy pont az előzők eladás előtti lakásfelújítás címén kiszedték a padló hangszigetelését, tehát nem a jelenlegi lakó a hibás, hanem az előzők.
Neked nem marad más, mint a költözés,vagy elfogadod a helyzetet, mert a feletted levő nem csinál semmi extrát, csak él.
Attól még üres az alattam lévő lakás évek óta...
Nyilván a saját lakásomból nem fogok elköltözni, ez talán érthető.
Azért, mert mondjuk a földszinten lakónak nincs gondja azzal a lakással, amiben nem laknak, akkor nekem sem lehet a felettem lakóval? Csalhatatlan logika... A legtöbben azért eljárnak dolgozni, gondolom engem se zavarna ennyire, ha naponta 2 órát hallanám a 16 helyett.
És még szerencse, hogy nekem nem tartozik hozzá az életemhez, hogy másokat zavarok, mert tekintettel vagyok a szomszédokra, ha már egyszer TÁRSASházban élek. De lehet, hogy mostantól nem leszek, úgy néz ki, hogy az én gondolkodásom a rossz. :)))
Én senkitől nem várom el, hogy elköltözzön, hol írtam ilyet?
Nem csak engem zavar, hanem a barátomat is, úgyhogy nem hiszem, hogy én lennék a túlérzékeny hisztis. Az a lakásban megkeseredés, hogy itthonról dolgozom? Bocsi, tényleg. És még mindig miért költöznék el a saját lakásomból? Ezt fel sem merült, mint ahogy az se, hogy ő költözzön el. "Szegény" "csóró" szomszédom végül is megint elutazott hétvégére hála istennek, így tudok aludni, dolgozni normálisan végre.
Egyébként a "kedves" válaszolóknak írom csak le, egy másik hasonló kérdésben többeknek az volt a véleménye, hogy nagyon nem normális, hogy minden lépését hallom a felső szomszédomnak.
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__8145416-pan..
Biztos ott is mindenki túlérzékeny. :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!