Hogyan idegesítsem fel a felső szomszédomat?
Vegyél egy mélynyomóládát, aztán egy basszusban gazdag tuc-tuc zenét úgy nyomas, hogy a plafonra felrögzíted, nyílással felfelé.
Sok hang nem is kell majd hozzá. :)
Részvétem. Nekem is voltak ilyen szomszédaim, akikre mindig éjjel jött rá a bútortologatás, valamit dobálni is szoktak éjjel 11 után, hajnalban 5 körül meg futóedzést tartottak a 40nm-es panelban.
Az alattunk lakók is elég dilisek voltak. Ők meg néha véletlenszerűen de rendszeresen kalapáccsal kezdték verni a fűtéscsövet. Vagy furulyáztak és énekeltek egész nap.
Esetleg a fűtéscső kalapálással megpróbálkozhatsz.
ha elmész melózni, nyomj be neki valami kellemes hörgősmetált :) az éjszakás műszakaid tuti nagy élményt jelentenek majd neki :P
vagy mondd meg neki, hogy vegye át a te életritmusodat, és akkor kalapáljon, amikor te dolgozol, és aludjon, amikor te is alszol.
Mint a harmadik:
Magántulajdon sérelmére elkövetett birtokháborítás.
A saját tulajdonodat nem tudod használni a reneltetésének megfelelően. Azaz nem tudsz pihenni!
hatodik vagyok:
Próbáljanak meg körberöhögni! Vegyék fel a jegyzőkönyvet és küldjék meg a polgármesteri hivatalnak.
Ha nem megy akkor hívd fel éjnek idején, ha tudod , a jegyzőt, hogy szeretnél aludni. Tuti nem fog neki örülni. Egyébként ez a dolog pikantériája, hogy ügyfélfogadási időn túl vannak a szabálysértések és nincs aki egyértelműen eljárjon, konstatálja a dolgokat és intézkedjen.
Egyébként a mélynyomóval szépen lehet lakást rongálni. Ha neked megéri akkor hajrá.
Rezgés miatt rongál!
Rövid időn belül átv3szi a plafon a rezgést ami konkrét mozgásba megy át. Alig veszed észre. Egyszer csak lejön a vakolat, vagy csak meglazul.
Egyszerű példa: öntvényekről rezgéssel bontják le a homokforma maradványit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!