A szomszédomat kötelezhetem, hogy pala kerítést csináltasson?
Figyelt kérdés
A szomszéd házat megvásárolta a mellette lévő tulajdonos, és a szomszéd házat lebontotta, és így van egy hatalmas kertje. Mindig ott vannak, minden partyt ott csinálnak.Drótkerítést húztak. Nagyon idegesítő, hogy még napozni se lehet kimenni mert egyfolytában bámulnak. Nem lehet kötelezni,hogy zárt legyen a kerítés? Vagy legalább addig ameddig az előző ház ért.2011. júl. 18. 15:42
1/9 anonim válasza:
Nem. Kénytelen leszel Te megoldani.
2/9 anonim válasza:
Nem!
Ha zavar,akkor húzz oda dekornádat!
3/9 anonim válasza:
Sajnos nem.
Én is voltam hasonló helyzetben én úgy oldottam meg hogy a drótkerítésre az én oldalamon nádszövetet kötöttem rá.A semminél jobb megoldás,nem látni úgy át.
4/9 A kérdező kommentje:
Eddig minden oldalról én voltam kénytelen megcsinálni a kerítést, és így is nagyon sok pénzbe került( hatalmas az udvar), és reménykedtem, hogy valahogy lehet kötelezni a szomszédot,hogy megcsináltassa.:S De én hallottam olyat,hogy ameddig a ház ért zárt kerítést kellene NEKI biztosítania. Esetleg önkormányzatnál vagy hol tudnék utána járni?
2011. júl. 18. 15:54
5/9 anonim válasza:
"Esetleg önkormányzatnál vagy hol tudnék utána járni?"
Bemész, keresel egy ügyintézőt, előadod a gondot, vagy ő vagy elküld az illetékeshez és az, elmondja a lehetőségeidet.
6/9 anonim válasza:
Az önkormányzat építési osztályán tudod megkérdezni.
Ám felesleges.
Itt mindenki helyesen válaszolt, nem kötelezheted.
Vagy megszokod így, vagy építesz egy kerítést magad az övé mellé.
7/9 anonim válasza:
mindenki olyan kerítést csinál a háza táján amilyet akar. Ha zavar a leskelődés barikádozd te el az udvarod. magas téglakerítés vagy fenyőfákkal ültes körbe esetleg valami tujával. De azis megoldás lenne ha keresztbe állsz egy kombájn-al meg egy magasított pótkocsit keresztbe húzol az udvar szélén aztán azt csak nézegessék
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Most nagyon elkeseredtem.:(
2011. júl. 18. 16:17
9/9 anonim válasza:
hát max azt beszélheted meg vele, hogy felesben. De még erre is mondhat nemet. Ő megtette, hogy csinált kerítést, az, hogy neked ez nem tetszik, a te problémád, oldd meg te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!