Jogos lenne, ha szólnék a felső szomszédomnak, hogy ne dübörögjön felettem egész nap?
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy papucsban halkabban lehet járni, mint mezítláb.
Szerintem a feletted lakó semmi extrát nem csinál, csak MEZÍTLÁB éli az életét, vécére megy, kefével kitisztítja, lehúzza, visszamegy.
Talán még amikor ideje engedi tornázik is, a széket kihúzza leül az asztalhoz, majd amikor végzett feláll és visszatolja.
Nem az az abnormális, amit ő csinál, hanem az, hogy a ház így van megépítve! ... de az is lehet, hogy túl éles a hallásod, vagy gyengék az idegeid, esetleg mindkettő együtt,... nem tudhatjuk.
Szigeteltesd a plafont, vagy ha jogos a problémád, akkor a ház szigeteltesse, beszélj a közös képviselővel, miután a lakásodban ő is meggyőződik a "dübörgésről" !
Lehet, hogy meg fog lepni a válaszom, de a szomszédod a normális mindennapjait éli, és semmi kirívót sem csinál.
Viszont hamar visszasírnád, ha elcserélné pl. egy többgyerekes kisebbségi famíliával a lakását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!