Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A panelban milyen élni?

A panelban milyen élni?

Figyelt kérdés
Vidéken úgyan olyan élni mint Budapesten?

2020. júl. 9. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Na, most már megkérdem, válasz előtt: mit értesz "panel" alatt? A panel eredetileg egy építkezési mód előregyártott vasbeton-elemekből. Ilyen panel házakat az ország minden nagyobb városában találhatsz: Budappest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Békéscsaba, Székesfehérvár, stb. Neked mi a panel? Panelben sztem mindenütt ugyanolyan élni, függetlenül attól, hogy az vidéken van, vagy Budapesten.
2020. júl. 9. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Ha csak maga az epulet szerkezetet vesszuk, akkor egyforma. Mas szempontbol meg nincs 2 egyforma panel.
2020. júl. 9. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Az élet minősége elsősorban nem a lakás építési anyagától függ.

Élhetnek vidáman, boldogan vályogházban is - és lehet elégedetlen az életével a kastélyban lakó.

2020. júl. 9. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Én személy szerint nem szerettem.

Viszont ez attól is függ, hogy milyen a személyiséged, én szeretem ha van terem és nem 1 papírfal választ el a szomszédtól. Volt, hogy alattam, fölöttem, mellettem hallottam mit csináltak, mikor húzták le a WC-t, mikor húzták ki az ágyat, mikor végig mentek a folyosón, sőt még beszélgetést is hallottam.

Persze kényelmes, rohanó életmódhoz tökéletes, enni aludni, nincs egyéb dologra gondod + biztonságosabbnak is tartom, betörés esetén csak jobban észreveszi a 3 folyosó szomszédból valaki.

Nem mondom, hogy nyugodtabb, mert ugyanúgy nyírták egész nap az előttünk lévő parkban a fűt, valaki mindig fúrt vagy faragott valamit, volt, hogy zengett a hát, beszélgetni sem lehetett, mert nem hallottad a másikat, igen, ez ezekkel jár és sajnos én nem tudtam vele megbarátkozni.

2020. júl. 9. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

En szeretem.

Nem zajos a haz,normalis szomszedaink vannak.

Ha valaki felujit,kiirja elore.egy egy furast meg ki lehet birni.

2-300m en belul van tobb ovi,bolt,van posta,suli,peksegek tomkelege szoval minden.

Kilepek a hazbol es felszallok a buszra.szep a kilatas(8.emelet),keves bogar.

2020. júl. 9. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Életem során kb 25 évet éltem különböző panelekben,de sehol nem tapasztaltam azokat a dolgokat,amiket előszeretettel fel szoktak hozni a panelok ellen.Laktam viszont téglalakásban,na ott aztán tényleg a sóhajtás is áthallatszott.
2020. júl. 9. 21:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Én még szűlleimnél élek és kertesházban az a baj vele hogy kerti munka sok pl(fű nyírás, ág metszés stb) a kertesház felújítás is sok a panelba meg nem kell annyit csinálni pl(felújítási, kertimunka)
2020. júl. 9. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi panelban élünk, pedig telne kertesházra is. Köszönjük, nem kérjük. Szeretünk itt élni. Nem kell tatarozni, gazolni, kapálni, füvet nyírni, stb. Azt sem hallom, hogy élnek-e egyáltalán a szomszédaink. Semmi nem hallatszik át. Ellenben öreganyáméknál a kertesházban az egyik szomszéd vagy füvet nyír vagy aggregátort búgat, egy másik háznál ordibálnak a gyerekek az udvaron, a harmadiknál a felnőttek grilleznek, közben bömböltetik a magnót. Attól, hogy valaki kettesben lakik, még egyáltalán nem biztos, hogy nyugodtabb az élete.

Én amit nagyon szeretek még a panelban az az, hogy befektetés szempontjából sokkal jobb a kertesnél. Jobban fogy a panel az ingatlan piacon. Mi is vettünk annó lakást 9 milláért, most harmincat ér minimum.

2020. júl. 11. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!