A panelban milyen élni?
Az élet minősége elsősorban nem a lakás építési anyagától függ.
Élhetnek vidáman, boldogan vályogházban is - és lehet elégedetlen az életével a kastélyban lakó.
Én személy szerint nem szerettem.
Viszont ez attól is függ, hogy milyen a személyiséged, én szeretem ha van terem és nem 1 papírfal választ el a szomszédtól. Volt, hogy alattam, fölöttem, mellettem hallottam mit csináltak, mikor húzták le a WC-t, mikor húzták ki az ágyat, mikor végig mentek a folyosón, sőt még beszélgetést is hallottam.
Persze kényelmes, rohanó életmódhoz tökéletes, enni aludni, nincs egyéb dologra gondod + biztonságosabbnak is tartom, betörés esetén csak jobban észreveszi a 3 folyosó szomszédból valaki.
Nem mondom, hogy nyugodtabb, mert ugyanúgy nyírták egész nap az előttünk lévő parkban a fűt, valaki mindig fúrt vagy faragott valamit, volt, hogy zengett a hát, beszélgetni sem lehetett, mert nem hallottad a másikat, igen, ez ezekkel jár és sajnos én nem tudtam vele megbarátkozni.
En szeretem.
Nem zajos a haz,normalis szomszedaink vannak.
Ha valaki felujit,kiirja elore.egy egy furast meg ki lehet birni.
2-300m en belul van tobb ovi,bolt,van posta,suli,peksegek tomkelege szoval minden.
Kilepek a hazbol es felszallok a buszra.szep a kilatas(8.emelet),keves bogar.
Mi panelban élünk, pedig telne kertesházra is. Köszönjük, nem kérjük. Szeretünk itt élni. Nem kell tatarozni, gazolni, kapálni, füvet nyírni, stb. Azt sem hallom, hogy élnek-e egyáltalán a szomszédaink. Semmi nem hallatszik át. Ellenben öreganyáméknál a kertesházban az egyik szomszéd vagy füvet nyír vagy aggregátort búgat, egy másik háznál ordibálnak a gyerekek az udvaron, a harmadiknál a felnőttek grilleznek, közben bömböltetik a magnót. Attól, hogy valaki kettesben lakik, még egyáltalán nem biztos, hogy nyugodtabb az élete.
Én amit nagyon szeretek még a panelban az az, hogy befektetés szempontjából sokkal jobb a kertesnél. Jobban fogy a panel az ingatlan piacon. Mi is vettünk annó lakást 9 milláért, most harmincat ér minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!