Panelban ha a legvastagabb cső szivárog akkor a közösképviselő állja vagy nekem kell kifizetnem s megcsináltatnom?
Figyelt kérdés
Gondolom az főcsap. azt nem zárhatom el. mert ha le is zárom akkor is csöpög. 3 napig le volt zárva a víz, mert tudni akartam biztosan. a szomszédnál teljesen száraz minden, tehát nálam van probléma.
De azért tudni akarom h az a legvastagabb cső az a közös vagy sem, s h kinek kell állnia a cehhet stb.
(vízóra melletti legvastagabb cső)
Köszi a válaszokat!
2020. júl. 7. 18:13
1/12 anonim válasza:
Ha ez a ház főcsapja,akkor a ház költsége .Ha nem,akkor a tiéd .
2/12 A kérdező kommentje:
hát leginkább akkor csepeg ha hallom h valamejik szomszédom használja a vizet.-ha én használom akkor nem. sztem a közösé.
2020. júl. 7. 18:30
3/12 A kérdező kommentje:
nem tom h most tényleg szóljak e a közösképviselőnek mert nem mindíg csöpög.
2020. júl. 7. 18:40
4/12 anonim válasza:
Nem a vastagságon múlik. A közös cső a házé, a lakásonkénti leágazások a lakóké/ tulajdonosoké. Ennél többet látatlanban nem lehet felelni, mert nincs olyan hogy "A" panel, százféle panellakás létezik.
5/12 anonim válasza:
A "legvastagabb cső".
De milyen? Szennyvíz? Nyomó?
6/12 anonim válasza:
ondjuk sanszos, hogy szennyvíz és az is közös.
7/12 A kérdező kommentje:
KÖSZI A válaszokat. még nem tudom h szóljak a közöskknek. mert nem mindíg szivárog.
2020. júl. 7. 19:12
8/12 A kérdező kommentje:
nem tom h a szennyvíz e mert nem büdös. szerencsémre.
2020. júl. 7. 19:13
9/12 anonim válasza:
Csapadék is lehet.
Ha panel akkor belső csapadék vizelvezetés van.
10/12 mindentudó99 válasza:
Miért nem szólsz? Meg várod míg nagyobb baj lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!