Fiúk! Titeket zavarna, ha a barátnőtök panelban vagy eneletesházban lakna?
Miért zavarna??? :D:D:D
Nem hiszem, hogy ezt komolyan kérdezed!
Lemaradt a kérdés második fele vagy tényleg ennyi a kérdés? Azaz arra gondolsz, hogy a fiúkat zavarja-e ha a lány egy tőle jelentősen rosszabb anyagi háttérből jön, rosszabb anyagi körülmények között él? Ezt akarná jelenteni ez a "panel, emeletes ház" történet?
Mert nem! DE fordítva akár már lehet, hogy kapnál olyan választ, hogy igen. Azaz ha a fiú egy jelentősen rosszabb anyagi körülmények között él, mint a lány. Nem mondom, hogy feltétlen így van, de ez esetben nem egyöntetű nemleges válasz születne. Minek után a fiúkban/férfiakban a klasszikus védelmező szerep azért működik, mert ösztönös, s ez a mai civilizált és békés világunkban leredukálódott pusztán az anyagiakra, így igen, az előfordulhat.
Akkor zavarna, ha tipikus panellakó mentalitása lenne.
Ha pl. a cs.házamban is egész nap döglene, miközben azt szeretné hogy nálam is 28 fok legyen, vagy pl. ha állandó mehetnéke lenne.
Érthetetlen ez az általános panel-ellenesség. Mintha minimum hajléktalanságról lenne szó.. Sosem érdekelt, milyen típusú lakásban lakik a párom vagy barátom. Megsúgom, fiatalon már az is nagy dolog volt, hogy ha valakinek legalább volt egy külön szobája.
Egyébként én szeretem a panelt, ez van.
Jaaa... de nekem oda kell kötelezően költöznöm? Továbbra sem értem ezt a dolgot, elég szűkszavú vagy, segíts megérteni. Szóval nem lehet az, hogy te élsz a panelban, én kertes házban és "összejárunk", előbb-utóbb úgy is el dől ki kinél van többet, de attól még én úgy gondolom mindkét fél megtarthatja az ingatlant... (mármint nem konkrétan mi, értsd helyesen, csak a könnyebb megfogalmazás végett írtam így)
Avagy kizárt, hogy te kertes házas környezetbe költözz? Szóval segíts megérteni, próbálom elképzelni azt a szitut, amiben ez zavarhat bárkit is.
Nem tudom hány éves vagy, de ha tényleg fiúkról van szó, azaz nem véletlen, hogy nem férfit írtál, tehát még nagyon fiatal vagy, szüleiddel élsz, akkor meg (nem volt olyan rég, így fel tudom idézni) halálosan mindegy, csak legyen egy szoba, azon egy ajtó, ne kérdezz hülyeségeket, csak csukjuk már be az ajtót belülről!
Ha ettől tartasz, akkor alaptalan a félelmed. Várom tőled azt a konkrét szituációt, fölállást, ahol egyáltalán felmerülhet ez (ha másban nem legalább benned), hogy ez bárkit is zavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!