Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy viszonyulnátok ahhoz, ha a barátnőtök “félne” a barátaitoktól?
Okés furcsa kérdés de 17 vagyok, a barátom még idén lesz 20. Kb 5 hónapja vagyunk együtt, és még sosem találkoztam a haverjaival, az...én hibàmból. De idén elhívtak szilveszterezni hozzájuk. Szóval hogy a legjobb barátai olyan 21 év körüliek, tehát ők is idősebbek. Több srãcnak vannak még idősebb baràtnőik, majdnem 10 év van köztünk egyik lánnyal.
Na de tudom hogy a kor csak egy szám, de igazából attól félek hogy nem találnám meg velük a közös hangot...látásból ismerem őket, de a legtöbbjük barátnője olyan tipikus nőies, vagy házias, én pedig inkább sportos vagyok, ráadásul fiatalabb is... Persze ez nem azt jelenti hogy nem akarnèk velük megismerkedni vagy bàrmi bajom lenne velük csak nem tudom...nem akarnék egész buliban a barátomon lógni, de félek hogy “elvesznék” ott...szerintetek mit csináljak? :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!