Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan viszonyulnátok a helyzethez?
A barátommal egy éve leszünk lassan együtt és nagyon szeretjük egymást. Nekem ő volt az első minden téren.
Az a helyzet, hogy ő már dolgozik, viszont nagyon kevés a fizetése itt Magyarországon. Szakmája van. És nagyon erősen gondolkozik azon, hogy kimegy külföldre dolgozni. Én nyilván nem mehetek vele, mert fiatal vagyok még, tanulok stb.
És egyszerűen, ha most így belegondolok, hogy életem első (és nagyon jó lenne, ha utolsó) szerelmével távkapcsolatban kellene lennem, úgy, hogy ő külföldön van és havonta-kéthavonta egyszer jönne haza, akkor borzasztóan fáj. Annyira szeretném, hogy jó legyen neki és meg tudjon élni, de emellett nagyon nehéz lenne elengednem és fogalmam sincs, mit csináljak ebben a heyzetben. Félek, hogy mivel ő is fiatal, majd meggondolja magát és úgy dönt, hogy új életet kezd, amiben én nem szerepelek (jelenleg ezt nehéz lenne elképzelni, de sose lehet tudni) vagy egyszerűen nem működne így, hogy nem vagyunk együtt annyiszor.
Borzasztóan nehéz helyzet, és teljesen tanácstalan vagyok. Nem tudom mi lenne a jó hozzáállás vagy megoldás ebben az esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!