Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulnátok a következő helyzethez?
Nem sokára a párommal egy nagyobb lakásba fogunk költözni (3 szoba - ebbe beletartozik a nappali is, külföldön élünk) és végre kényelmesen elférnénk.
Igen ám, de a párom egy barátja/haverja írt neki, hogy megoldható lenne-e, hogy tőlünk az egyik szobát bérbe vegye. Persze csak "átmenetileg", amíg nem találna albérletet. Ez az átmeneti idő lényegében nyárig tartana (hogy a nyár, mit takar nem részletezte a srác). Így lehet "csak" 3 hónap és lehet 6 hónap.
Hát bevallom, nem lelkesedtem az ötlettől, hogy hozzánk költözzön, mert még mi sem költöztünk át és "be sem laktuk" a helyet.
Ő persze, mármint párom, azt írta - beleegyezésem nélkül -, hogy persze, egy időre odajöhet. Ő sem részletezte ez az idő mennyi.
Ti hogyan viszonyulnátok a dologhoz? Hozzáteszem, a párom nem magyar, ahogy a haverja sem. Mennyi időre engednétek oda a havert, ha odaengednétek már így az elején?
A barátról/haverról csak annyit, hogy sokszor nem találkoztam vele, kb. 1 kezemen meg tudom számolni az alkalmakat. Így igazán nem ismerem, de tudom, hogy megcsalta, csalja a barátnőjét, prostizott is már és volt olyan eset, amikor én Magyarországon voltam, hogy a páromhoz, hajnali 4-kor felcsengetett, hogy aludhat-e nála egy buli után, mert annyira ki van, hogy nem tud az albérletéig elutazni.
Igazából azt sem szeretném, ha párom azt venné le, hogy nem szeretem a barátját, vagy hogy egy p***a vagyok, aki nem engedi meg, vagy nem egyezik bele. Tény, nem örülnék neki, mert mindenkinek totálisan új lesz a helyzet, új lakás, új környék, új szomszédok, új napirend stb.
Szóval ti mit csinálnátok? Odaengednétek, ha igen mennyi időre? Ha nem, miért? Hogyan magyaráznátok el a párotoknak mindezt?
Köszi a válaszokat előre is!
Itt, ahol mi élünk viszonylag könnyű a szoba/albérlet keresés. Az más tészta, hogy mennyi (De még így is kap támogatást az ember az államtól).
Szóval ez nem akadály. Illetve azt sem értem, hogy még a srác egy másik városban van, a barátnőjével és csak március elején jön vissza, miért nem keres már most egy lakást. Sőt, mi is segítünk neki, mert a mostani lakóhelyünk szerinti koordinátort is megkérdeztük és kértük legyen résen a párom barátja miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!