Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan viszonyulnátok egy ilyen fiúhoz?
Barna haja (orrig érő csak) és szeme van ~180cm magas (ha nem magasabb pár centivel) 70kg ilyen szálkásabb. Helyesnek hogy helyes-e azt döntsék el a többiek. Szeret sportolni de néha lustálkodni is. Türelmes, megbízható, kedves, okos(kihez képest) vicces és nem undorodik a fekete humortól sem de ha kell komoly is, őszinte főleg mikor véleményt mond. Nem is az a félénk srác de azért nem egoista (bár néha poénkodik az egójával). Szeret enni de azt nagyon. :D Jó tanuló de nem az aki egész nap a könyvet nyomja hanem picit lazábban veszi a dolgokat.
Bocsi tudom hogy sok ilyen kérdés meg azt hogy itt gyakorin dunát lehet tekeszteni az ilyen srácokkal de hát van ilyen. 😅😅
14F
A feketehumor olyan, mint a szem.
Nem mindenkinek van
6-os válaszoló én is így vagyok vele :D
5-ös válaszoló nincsen.
Idáig szimpatikus, viszont azért az igazi összképet csak úgy lehet jól látni, ha élőben találkozunk valakivel :)
16/l
Konkrétan le írtál :D
Csak nekem világos kék a szemem
És törpe vagyok (143cm):"/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!