Panelban lakók, hogy bírjátok a állandó hangzavart?
Az haggyán h azt is hallom h wc-zik,porszívózik,tüsszent,vihog az erkélyen...de hogy itt állandóan ütvefúr,flexel valaki v.mit ezt már nem bírom. Itthon vagyok a másfél évesemmel, délután csendespihenő lenne mindkettőnknek,hát nem akkor áll neki a barma?? Hétköznap,hétvégém mindegy. És azt se tudom mikor ki csinálja mert hiába emeletekkel feljebb,akkor is olyan mintha közvetlen mellettünk fúrna. Mindkét oldalon extrém vinnyogó kutyák,mögöttünk focipálya amin a felnőttek ordítoznak minden nap..
nem bírom már.Földszint és minden van itt a közelben,tök jó lenne,de ezt az állandó hangzavart nem bírom. Családi ház jobb lehet v.mivel?
Kertesházba se volt jobb, ahonnan én jövök. Ott kb. megbolondulás határán voltam, az öregasszonyok reggel 5kor kiabálnak (mert egymást nem hallják), a szomszéd kutya ugatás helyett valami kínzós hangot ad ki EGÉSZ ÉJJEL (mert foglalkozni vele már nincs idejük ugye), mellé hajnal 3-4 fele hordtak valami újságot amire a lakótelep összes kutyája csaholt. Az meg hogy részeg fiatalokat kellett hallgatni esténként csak hab a tortán.
Nem tudom én ehhez képest szíveseben hallgatom ahogy Juli néni felettünk minden este belepukizik a kádba.
A hisec minden csak nem jo.nalunk joforman semmi nem hallatszik be.a Te gyereked is fog vinnyogni mikor haza kell menni,vagy el kell menni hazulrol ha epp olyanja lesz,hidd el.de nem ez volt a kerdes.
Panelban elunk,8. Emelet,4 savos uton,buszmegallo kozvetlen elottunk.
Nyitott ablaknal persze behallatszik mikor jonnek mennek a buszok,vagy egy motoros menozik de ilyet falun is kifoghatsz.
A szomszedokat alig hallani.neha a felettunk lako neni leejt valamit,azt hallani.de,hogy a normal eletvitellel egyutt jaro zajokat hallani lehetne,azt nem hiszem el.
A furas meg,hat ez van.falun fuvet nyirnak,ugyan ugy flexelnek,kalapalnak,ugatnak a kutyak,kukorekolnak a kakasok,jonnek mennek az idocs bacsik a traktorral,robogoval.
Alkalmazkodni kell,vagy tanyara koltozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!