Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panelban lakók, hogy bírjátok...

Panelban lakók, hogy bírjátok a állandó hangzavart?

Figyelt kérdés

Az haggyán h azt is hallom h wc-zik,porszívózik,tüsszent,vihog az erkélyen...de hogy itt állandóan ütvefúr,flexel valaki v.mit ezt már nem bírom. Itthon vagyok a másfél évesemmel, délután csendespihenő lenne mindkettőnknek,hát nem akkor áll neki a barma?? Hétköznap,hétvégém mindegy. És azt se tudom mikor ki csinálja mert hiába emeletekkel feljebb,akkor is olyan mintha közvetlen mellettünk fúrna. Mindkét oldalon extrém vinnyogó kutyák,mögöttünk focipálya amin a felnőttek ordítoznak minden nap..

nem bírom már.Földszint és minden van itt a közelben,tök jó lenne,de ezt az állandó hangzavart nem bírom. Családi ház jobb lehet v.mivel?

2020. jún. 11. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

#4: Gondolom a stílusa miatt...

#8: Nekem is Hisec ajtóm van, meg vagyok vele elégedve. A liftajtóval szemben van az ajtóm, ha nem néma csöndben ülök, akkor még a liftajtó csapódása sem halaltszik be.

A neveletlen gyerek szüleit meg ne mentsük már fel minden alól....

2020. jún. 12. 10:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi a gond a stílusával? Nem írtam bele semmi káromkodást vagy bántást vagy hasonlót. o.O

2020. jún. 12. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:
30%

#12: Dehogynem "nem embernek való" Ez elég lekezelő arra a párszázezer emberre nézve aki ilyenben lakik. És feltételez egy fajta hozzá nem értést is az elmúlt évben, a panelprogramokban elért eredményeket tekintve.

2020. jún. 12. 10:52
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

De hát pontosan ezért raktam elé, hogy "szerintem", és utána a smiley-t, hogy nehogy valaki úgy értelmezze mint valami komoly ténymegállapítást....

2020. jún. 12. 11:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#14: Hát itt egy smiley kevés, egy szó is elég hozzá, hogy nullára lehúzzanak...
2020. jún. 12. 11:08
 16/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha jót írsz azt is lepontozzák, valaki ezért jár ide. Nem véletlen vették le az oldalról, hogy valaki összességében hány %os válaszokat ad, mivel nem vol reális. Ne vegyétek magatokra. :)
2020. jún. 12. 11:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!