Panelban lakók, hogy bírjátok a állandó hangzavart?
Az haggyán h azt is hallom h wc-zik,porszívózik,tüsszent,vihog az erkélyen...de hogy itt állandóan ütvefúr,flexel valaki v.mit ezt már nem bírom. Itthon vagyok a másfél évesemmel, délután csendespihenő lenne mindkettőnknek,hát nem akkor áll neki a barma?? Hétköznap,hétvégém mindegy. És azt se tudom mikor ki csinálja mert hiába emeletekkel feljebb,akkor is olyan mintha közvetlen mellettünk fúrna. Mindkét oldalon extrém vinnyogó kutyák,mögöttünk focipálya amin a felnőttek ordítoznak minden nap..
nem bírom már.Földszint és minden van itt a közelben,tök jó lenne,de ezt az állandó hangzavart nem bírom. Családi ház jobb lehet v.mivel?
#4: Gondolom a stílusa miatt...
#8: Nekem is Hisec ajtóm van, meg vagyok vele elégedve. A liftajtóval szemben van az ajtóm, ha nem néma csöndben ülök, akkor még a liftajtó csapódása sem halaltszik be.
A neveletlen gyerek szüleit meg ne mentsük már fel minden alól....
Mi a gond a stílusával? Nem írtam bele semmi káromkodást vagy bántást vagy hasonlót. o.O
#12: Dehogynem "nem embernek való" Ez elég lekezelő arra a párszázezer emberre nézve aki ilyenben lakik. És feltételez egy fajta hozzá nem értést is az elmúlt évben, a panelprogramokban elért eredményeket tekintve.
De hát pontosan ezért raktam elé, hogy "szerintem", és utána a smiley-t, hogy nehogy valaki úgy értelmezze mint valami komoly ténymegállapítást....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!