Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha valaki panelban él, akkor...

Ha valaki panelban él, akkor ti azt gondolnátok h csóró?

Figyelt kérdés

2020. jan. 19. 10:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Nem.
2020. jan. 19. 11:07
 2/12 mindentudó99 ***** válasza:
96%
Nem. A kertesben is élnek csórók jómódúak egyaránt.
2020. jan. 19. 11:14
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem feltétlen. Persze jártam már több olyan embernél panelban, amiről ordított a szegénység, de láttam nem egy olyan panellakást is, ami full fel volt újítva, felszerelve, hogy csak néztem. Ugyanez kertes házról is elmondható.
2020. jan. 19. 11:23
 4/12 anonim válasza:
13%
Én igen. Normális ember, akinek van pénze, hülye lenne panelban kínlódni az idióta szomszédokkal, kert nélkül.
2020. jan. 19. 11:58
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Akkor ezek szerint csóró az, aki 30-40 millió forintért megvesz egy átlagos pesti panelt? Meséljetek még!
2020. jan. 19. 13:06
 6/12 anonim ***** válasza:
95%

Nem, nyilván azt sem gondolom, hogy szétveti a pénz és nettó millió felet van a fizetése, de azért panelban lakni egyáltalán nem csóróság.

Panelnál nyilván vannak jobb minőségű társasházak, de azért rendesen felújítva a panellal sincs semmi baj.

Az igazi csórók meg nem panelban szoktak lakni, hanem régi, kicsi önkormányzati bérlakásokban, vagy falun szintén régi, bőven felújításra(vagy bontásra) szoruló családi házban.

2020. jan. 19. 14:00
 7/12 anonim ***** válasza:
10%

Eszük az biztos, hogy nincsen, és ezt be is bizonyítják azzal, hogy 40 milliót adnak egy 10 milliót érő lakásért.

Csórók meg majd akkortól lesznek ismét, ha visszaállnak az árak arra a szintre, amennyit a valóságban érnek.

2020. jan. 19. 14:01
 8/12 anonim ***** válasza:
97%
Én örülnék, ha újra panelban élhetnék, mert akkor még nem voltam csóró..
2020. jan. 19. 14:31
 9/12 anonim ***** válasza:
5%

A legtobb esetben csoro, legalabbis a kornyekbeliekhez kepest.

Lehet hogy pesten a panel 30-40 millio, de aki ugyan azon a kornyeken hazat vett panel helyett az lehet 70 milliot fizetett ki.

Ebben az esetben a panelos szegenyebb mert nem telt neki hazra.

Videken pedig vehetett volna hazat akar 20 millioert is vagy panelt 12ert. Viszont nem keresne olyan jol mint pesten.

A legtobb ember aki megteheti hogy hazban lakjon az nem vesz panelt.

En inkabb laknek kis faluban de hazban mint Budapesten panelban.

2020. jan. 19. 17:18
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
30+ milliót ér a panellakásom, gondolj csórónak nyugodtan...
2020. jan. 19. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!