Azt, hogy nem lennék a szomszédja 😰😊 persze, mondom úgy,hogy a szomszédnak van két tacskója és semmi probléma velük 😊 alapvető kérdés, mekkora lakás,mekkora kutyák, ellátja-e rendesen őket, séta megvan-e, takarít e utánuk stb
kutyákat imádom, tarthatnék a panelben, de csakis kertesházban tudom elképzelni, pláne mivel én a nagytestű kutyákat imádom, nem a törpecirkálókat.
2017. dec. 25. 16:51
3/13 anonim válasza:
Ha foglalkozik velük kellően akkor semmi gond nincsen vele. Ha viszont nem foglalkozik akkor lényegtelen, hogy ezt panelban vagy kertesházban teszi mert nemjó sehogy.
2017. dec. 25. 17:02
4/13 anonim válasza:
Kutyabolond :)
2017. dec. 25. 17:11
5/13 anonim válasza:
Nekme jelenleg 3 van, de volt már 6 is:)
Semmi gond nem volt/nincs velük. Az egyik a munkatársam, jön velem minden éjszaka dolgozni, másik kettő már idősebb, napi 4-5x legalább leugrok velük, persze van elegendő séta is, úszni, kirándulni is járunk. Amíg megvolt a két pitem ők is nagyon jó lelkű kutyák voltak, rengeteget játszottak együtt, két kis dömper:D
Jelemleg három feketém van:)
2017. dec. 25. 17:34
6/13 anonim válasza:
Bolond kertes házban azért tartanak kutyát hogy, jönnek betörök lehesen védekezni.De biztos valami macskás néni meg kutyás néni elvégre egyszerüb mint gyereket nevelni.
2017. dec. 25. 18:30
7/13 anonim válasza:
Kérdés, hogy mekkora lakás, mekkora kutyák. De 4 szerintem sok, egyedül eleve nem tud szerintem kellő figyelmet fordítani mindegyikre. Más kérdés, hogy szerintem a kutyának nem a lakásban, pláne nem a panel sokadik emeletén a helye, eltűröm, ha valakinek van, de nem tennék ki egy kutyát sem ennek a sivár, bezárt életmódnak.
2017. dec. 25. 20:28
8/13 anonim válasza:
Ha nincsenek elhanyagolva es a lakast is rendben tartja (ennyi kutya mellett nem egyszeru), akkor mi baj lenne vele? Ha csak a szivemen mulna, akkor en mar az osszes kutyat hazahoztam volna.
2017. dec. 25. 20:29
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kis és közepes testű kutyákról (max 15kg) lenne szó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!