Ha tudomásomra jutott, hogy az egyik szomszéd nem fizet szemétdíjat és nincs is kukája, akkor mit tegyek? Tudtommal kötelező.
Én is pont igy vagyok, csak még nem léptem. Nálunk MINDENT elégetett eddig az öreg ( a tejfülüsdobozt is) és a füstöt a mi udvarunkba nyomja le MINDIG a szél.
Szerintem az önkormányzatnál kéne jelezni, de még nem léptem...
Eléggé póverkodik a kérdező, az egyszer biztos. Amúgy megkérdezhetem azt, hogy azt honnan a fittyfenéből tudod, hogy ANNAK ELLENÉRE, hogy nincs kukája NEM IS FIZETI A SZEMÉTDÍJAT?
Csak mert ha ilyen információ birtokában vagy, akkor gyorsan lapulj a sarokba, mert szenzitív adat került a birtokodba, amelyet ráadásul egyre intenzívebben használsz fel nagy közösség előtt is, úgyhogy amellett, hogy az adatot közlő is elég rendesen megüti a bokáját, te sem maradsz megtorlás nélkül - ha ez kiderül.
De lehet, hogy az lesz a következő kérdésem, hogy "Személyes adattal visszaélt az egyik gyakkérdéses kérdező, akkor mit tegyek?"
Tehát ez tipikus befőtt eltette a nagymamát eset.
Kedves utolsó!
Így van. Miért szólsz bele mások dolgába, ha nem is tudod miről van szó? Ha minket zavar az, hogy a szomszédban élők a kertjükben is gyűjt háztartási szemetet, mert nem tudja hova tenni, akkor csak jót teszünk, ha jelezzük, és ezért jó, hogy kötelező a szemétdíj.
Gondolom a háborgóknak nincs szemétégető szomszédjuk, és nem tudják milyen érzés egy nyári szombat délután az égő műanyag bűzétől fuldokolva a száradó ruhákat a házba menekíteni.
Az a szemét amit ő nem rak bele a kukába vagy az udvaron lesz menedéke a patkányoknak, vagy a tüdőmben rakódik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!