Középső lakás valóban meleg?
Figyelt kérdés
Világ életemben hideg házban laktam, a 20-21 fokot is nehezen tartja ilyen időben, nyáron meg egy hőkatlan. Most viszont kinéztem egy 8. emeleti panelprogramos, déli fekvésű lakást, ami körbe van véve minden oldalról, csak délre néznek az ablakai. Mondták páran, hogy szinte fűtenem se kell majd benne, lehet még a legnagyobb hidegben is résnyire kell majd hagyni az ablakot, hogy aludni lehessen. Nem vagyok egy fázós, de ez azért jól hangzik. Egyedül a nyár lehet probléma talán, de van klíma szerencsére. A lakásban még nem voltam. De valóban ilyen jó lesz a “meleg helyzet”?2019. dec. 6. 13:41
11/12 anonim válasza:
Kedves 9-es! Az átalánydíjat az előző évi fogyasztás alapján osztják le lakásonként a lakókra.
Ha nektek évek óta nagyjából az az összeg, akkor az azt jelenti, hogy a lakók fűtési szokásai nem változnak évek óta. Ha most a 150 lakásban mindenki lecsavarná a radiátorát 22 fokra és nem az ablakon eregetné ki a meleget, jövőre mindenki az idei összeg 70 %-át fizetné, vagy még kevesebbet.
12/12 Barnabas333 válasza:
11-es köszi az infót, csak annyit, hogy 420 lakás van nálunk. Gondolom sok embernek kellene vissza vennie, hogy változzon, de engem már nem nagyon érint, mert szeretném eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!