Körülbelül 1 hete hallottam ezt az infót, hogy most még magasak az árak, de hamarosan vége a panelőrületnek, és sokkal nehezebben lehet majd eladni panellakást és régi téglablokkos lakást. Szegeden lakom, a panellakásunk 4. emeleti, zárószint alatti, ötszintesben, gyönyörűen felújitott. Kissé rosszul fog esni, hogyha pár év múlva családbővülés miatt képtelenek leszünk eladni, és házba költözni emiatt.
Szerintem hülyeség, de ez csak az én véleményem, illetve Szegeden ki is lehet adni a házat, mindig van rá bérlő az egyetem miatt.
2017. aug. 14. 19:02
3/16 A kérdező kommentje:
Mire megépül a volt kábelgyár luxus lakóparkja, addigra leesnek a panelok árai, drámaian. 400.000ft/nm ára lesz, én nem tudom mennyire fognak ezért tolongani...
Magam sem értem ezt a filozófiát.
2017. aug. 14. 19:03
4/16 anonim válasza:
Mondjuk ez 2 külön "célközönség," de lehet én gondolom rosszul.
Ez kb. olyan, hogy írjunk valamit ne legyen rövid a cikk.
2017. aug. 14. 19:06
5/16 anonim válasza:
A kérdés érdekes, de vélhetően nem fog csökkenni. Panellakásra mindig van igény,mert olcsó viszonylag még mindig, alacsony a rezsije, ha be van csomagolva egész már arculata van. Szerintem emiatt ne aggódj, most egy 2 szobás szegedi panellakás 11-12 millió ft, főleg, ha nem zárószinti, és kapott homlokzati szigetelést. Ez az ár vélhetően meg fog maradni, és az infláció miatt nő is az értéket valamelyest. De a jövőbe nem fog neked senki sem látni, viszont nem prognosztizálható nagy mértékű csökkenés.
2017. aug. 14. 19:18
6/16 anonim válasza:
Én biztos vagyok benne, hogy pár év múlva csökkennek majd az árak. Most mindneki lakást vesz Szegeden, aztán a hitelt abból akarja fizetni, hogy 5x áron adja ki az egyetemistáknak. A kis kezdő elsősöket könnyű így átverni sajnos. Kb. fél évvel ezelött úgy kapkodták az ilyen drága albérleteket, hogy csak na. Most egy középkategóriás árút is hetekig hirdetnek, mert soknak találják
2017. aug. 14. 19:30
7/16 anonim válasza:
Még annak az ára sem ment lejjebb,amit a kormányzat jelentett be .Ez mind csak "paraszt vakitás",bocs a kifejezésért.Az utolsó nagy kábitásuk a közművek ingyen bekötése volt .A szolgáltatók erről nem így vélekednek .
Villanyszerelésben még rosszabb is lett a helyzet .
Lényeg a lényeg,el kell felejteni az ár csökkenéseket .
2017. aug. 14. 21:24
8/16 anonim válasza:
Én alapból azt nem értem hogy miért van a panelokra kereslet.
2017. aug. 14. 23:29
9/16 anonim válasza:
Utolsó: azért, mert sokkal olcsóbb, mint egy ház felépítése és olcsóbb is fenntartani. Huszonévesként elképzelni sem tudom, hogy munka és egyetem mellett házzal foglalkozzam, sokkal egyszerűbb és kényelmesebb a városban lévő panelbe hazamenni, plusz félrerakni is lehet, hogy majd ha jön a családalapítás, akkor lehessen házat építeni
2017. aug. 15. 09:38
10/16 anonim válasza:
Olcsóóó??? A panel olcsó????Egy árban vannak a téglaépítésű lakásokkal...Rá is kerestem a budapesti panel lakásokra zöme 20 millió felett van!Elvétve lehet találni 17-18 millióért.
Egy panelért a büdös életben nem adnék ki 20 milliót.
Attól még hogy egy panelt belülről felújítanak a sajátos hibái ugyan úgy megmaradnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!