Milyen környék (XX. ) Erzsébetfalva, azon belül is az Attila utca és a 23-as busz Baross utcai megállója közötti terület? Lakásvásárlás előtt állok, és aktuális, valóban (! ) hasznos észrevételekre lenne szükségem.
Közel van az a rész mindenhez. Az önkormányzathoz, Spár, CBA, Penny, sétáló utca, több busz megállói a városközpontnál.
Éjszaka a 923-as jár.
Sétálóutca az a Kossuth Lajos utca.
A vasútállomás éjszaka meglehetősen elhagyatott hely, nem tudom van-e térfigyelő kamera, ha este alatt mondjuk azt érted, este 8-ig, akkor biztonságos.
Én azt gondolom, a kerület azon része nem veszélyes. Írtam már, hogy gyakran járok arra, azt még nem, hogy amúgy a Helsinki út másik oldalán lakok. Az biztos, hogy nem egy gazdag környék a miénk sem, meg ahol kinéztél lakást, az sem, de nem is éjszaka késelős.
Szerintem a közlekedést kell még mérlegelned, nagyban függ hol dolgozol, ami ugye még változhat is. 23-as busz sűrűn jár a Borároshoz de az is igaz, hogy mindig tömött. Én reggelente hévezek, mert azt jobban szeretem, de mondjuk ahol a lakást kinézted, onnan jóval közelebb van a busz.
Kelenföldre vagy más pályaudvarra amúgy egyszerűbb és a legtöbb esetben gyorsabb helyi tömegközlekedéssel eljutni (Kelenföld: 23-as busz, 1-es villamos, 103-as busz, Keletihez meg 23-as busz, 24-es villamos), mint a vonattal. Ezért írtam, hogy nincs túl sok jelentősége, hacsak nem azon a vonalon jársz vidékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!