Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti már fűtötök?

Ti már fűtötök?

Figyelt kérdés

2019. okt. 5. 10:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Távfűtéses betonpanel lakásunk van, panelprogram után. Fűtenek, de a radiátoraink el vannak zárva, hidegek, csak az oda vezető csövek "fűtenek". A lakásban 24-25 C° van.
2019. okt. 5. 16:43
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
4-kor begyújtottam a kandallóba, mert már 18 fok volt.
2019. okt. 5. 17:43
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Mi még kandallózunk. Okt. 2.-3. hetében szoktunk elkezdeni fűteni a kazánban. Vizet áram is melegíti napi 1-2 órát így teljesen jó.
2019. okt. 5. 21:53
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

Még nem, de már kapacitál a feleségem, hogy kezdem el legalább délutánonként. Ő van többet idebent, én általában kint teszek-veszek, nekem nem olyan fontos a fűtés.

Azt hiszem, megyek, és elindítom neki!

2019. okt. 6. 17:12
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
Jelentem, igen. A nappaliban a kandallót megraktam aprítékkal, és most kellemesen pattog a tűz.
2019. okt. 6. 17:45
 16/19 anonim ***** válasza:
58%
Igen, ma kapcsoltam be 17,2 °C volt reggelre.Egyben próba üzem! :)
2019. okt. 7. 12:13
 17/19 anonim ***** válasza:
58%
Dejoo hogy mindenkinél 18-20fok van.. pár napja feküdtem le este 13fok volt... most 4 esen volt d.e a konvektor, 15fok van a szobámban WTF???!!
2019. okt. 8. 13:14
 18/19 anonim ***** válasza:
55%

Elgondolkodtatnak a hasonló kérdések, mert a körülmények ismerete nélkül a válasz nem adhat támpontot a kérdezőnek. Ha például valaki éjjel-nappal látja az égboltot, mert átfúj a szél a tetőn (ha van egyáltalán), az ablakkeretben nincs üveg, az lehet hogy 13 fokot mér este a lakásban, más pedig jól hőszigetelt, karbantartott lakásban, házban él, ráadásul a tájolás miatt jól süti a nap, így akár hűvös időben is kellemes lehet )még) a benti hőmérséklet.

Az emberek hőfoktűrése is eltérő lehet, idős korban már rosszabb a vérellátás, általában fázékonyabbak az emberek.

Aztán... Vannak akik a belső tűzzel temperálnak ha fáznak, mások fűtőeszközzel.

A kérdés szempontjából még az is fontos, hogy az ország melyik részén lakik a válaszoló. Itt-ott már éjszakai fagyok is előfordulnak, másutt meg éjszakára sem igen hül le a levegő.

Tehát, a kedves kérdező kérdése legalább olyan bölcs, mint ha azt kérdezte volna: van nálatok időjárás?

2019. okt. 12. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:
12%

Még mindig nem.

Este 1-2 órát megy, de napközben és éjszaka nem.

2019. nov. 24. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!