Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha a kertemet a szomszéd ház...

Ha a kertemet a szomszéd ház fala határolja, mit tehetek vele?

Figyelt kérdés
Egyik oldalon konkrétan a szomszéd ház fala fut végig. Ezt lefesthetem? Befuttathatom pl. vadszőlővel?
2019. szept. 17. 10:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Tényleg olyan nehéz megérteni, hogy azt kérdeztem: LEHET-E? Nyilván, ha nem, akkor nem teszem, tehát nincs miért feljelenteni. Ekkora sötétséggel nehéz lehet élni...
2019. szept. 20. 09:11
 22/25 anonim ***** válasza:
67%

Aki ennyire értetlen, mint te azzal nehéz mit kezdeni.

Leírtam már:

Visszatérve az eredeti kérdéshez, más tulajdonához nincs jogod nyúlni. Ha nem tetszik szólj neki. Ha a málló vakolat neked kárt (problémát) okoz szólítsd fel, ha nem jutsz előre kérj birtokvédelmet. Lehet kap egy építésfelügyeleti eljárást + kötelezést = rossz szomszédság.

Ültess elé növényt ha van helyed.

Nem sikerült felfogni? Vagy nem is érdekel, csak vitatkozni jöttél?

2019. szept. 20. 09:13
 23/25 A kérdező kommentje:

Nyuszi, felfogtam. Ezért felesleges bárkinek verekednie. Elég lett volna a tényekre szorítkozni: lehet vagy nem? Nem. Köszönöm. Minek verekedni, ha...? Nincs ha, mert nem lehet. A sötétség a te oldaladon all.

Segítek: megértettem, hogy nem lehet. EZ volt a válasz a kérdésemre. Minden egyéb felesleges erőfitogtatás, de itt be is fejeztem, mert nincs értelme tovább erőlködni.

2019. szept. 20. 09:33
 24/25 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, tudod nekem meg az a szomorú, hogy felnőtt(?) embernek tök komolyan megfordul a fejében, hogy szétbssza és tönkreteszi más házát, csak mert jujj nemteccik.
2019. szept. 20. 12:03
 25/25 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣😅😅😅😩😩😩🙄🙄🙄
2019. szept. 20. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!