Ha a kertemet a szomszéd ház fala határolja, mit tehetek vele?
"A szomszéd nem látja ezt a falát"
Ez ilyen.
"amin van egyébként egy (szabálytalanul) a kertemre néző ablaka."
Közel se biztos, hogy szabálytalan.
Visszatérve az eredeti kérdéshez, más tulajdonához nincs jogod nyúlni. Ha nem tetszik szólj neki. Ha a málló vakolat neked kárt (problémát) okoz szólítsd fel, ha nem jutsz előre kérj birtokvédelmet. Lehet kap egy építésfelügyeleti eljárást + kötelezést = rossz szomszédság.
Ültess elé növényt ha van helyed.
"amin van egyébként egy (szabálytalanul) a kertemre néző ablaka."
Ami már amúgy vagy 50 éve ott van...
Csak a kérdezőnek most tűnt fel.
"Ha a kertemet a szomszéd ház fala határolja, mit tehetek vele?"
Nézheted!
Hű, nemelyeknek sikerült unintelligensnek lenni, ez már nem kell, hogy cél legyen. A kérdésemre fókuszálni kevesebbeknek sikerült válaszolni.
Az az ablak tuti szabálytalan. A fal nem nagyon-nagyon gáz, de nem esztétikus, tök mindegy, mióta és mióta zavar, a lényeg: szeretném, ha a kertem szebb lenne. Hogy ez egyeseknek miért ilyen véres rongy? Talány.
"Az az ablak tuti szabálytalan."
Leírnád, hogy milyen az az ablak és mióta van így?
NEM nyúlhatsz hozzá.
Ültess tőle egy-két méterre sövényt, ha zavar. Nekünk is úgy van, teljesen jó.
Ha vadszőlőt futtatna a házamra bárki, akkor komolyan mondom, megverném, pedig nyugodt ember vagyok. :DDDDD
Akkor nem, vagyok, whatever. Attól még áll, amit írtam. ^^
Szomorú, mennyi az agresszív ember, akik aztán itt élik ki névtelenül, arctalanul. A kérdést (sokaknak a szövegértés is nehéz) azért írtam ki, hogy lehet-e, nem azért, hogy másoknak a pumpajat segítsem felvinni, vagy lehessen hozongeni. Ha megvernel, feljelentenélek, ennyire egyszerű. Csak éppen a kérdés nem erről szólt.
Tényleg szomorú ezt látni.
"Ha megvernel, feljelentenélek, ennyire egyszerű."
"Ha hozzányúlnál a házamhoz, feljelentenélek, ennyire egyszerű."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!