Mennyire normális, hogy hallom a szomszédok beszélgetését?
Sziasztok!
60-as években épült tégla társasházban élek, sajnos mind a négy oldalról szomszédokkal körülvéve. A normál beszédet alulról, felülről és mindkét oldalról is hallom. Szerencsére nem kivehetően, azonban ha valamiért felemelik a hangjukat akkor már értem nagyjából. Ami meglepő, hogy a járkálás még alulról is felhallatszik (a dübörgés), pedig az tipikusan csak felülről szokott problémát okozni. Központi fűtés van, tehát a csövek is közösek ami gondolom tovább ront a helyzeten (ha a radiátorra teszem a fülem gyakorlatilag kristálytisztán értem a beszélgetést). Borzalmas így itt lakni, nem tudom élni a saját életemet, másoktól függök. Ez a mértékű áthallás normális vagy sikerült valamilyen szerencsétlenebb konstrukcióba belenyúlnom?
A költözzek tanyára és hasonló tanácsokat kérlek mellőzzétek!
Jelenleg pillanatok alatt el tudod adni az ingatlanodat és vehetsz helyette egy normálisat, ahol nem loptak ki belőle minden anyagot.
Olyant keressél, ami nem eladásra épült.
En azt is hallom ha a szomszed csak normal hangon beszelget, hallom ha bekapcsolja a tv-t, hallom ahogy lepked a felettunk levo lakasban, sot meg azt is hallom hogy szexel este.
Sajnos csak egy megoldas van hogy csaladi hazba koltozol.
Mi gyujtjuk a penzt ahogy tudjuk es jovore hazat szeretnenk venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!