Ha a kertemet a szomszéd ház fala határolja, mit tehetek vele?
Te mit szólnál, ha valaki átfestené a házadat??
Be sem futtathatod más ingatlanát!!
Mégis milyen ötletek ezek??!
Ha nem tetszik a házfal, akkor ültethetsz elé valami takaró növényzetet, de csak megfelelő távolságra a házfaltól.
Nem.
Ha jóban vagytok, akkor megkérdezheted, hogy lefestheted-e. De nyilván, ha tök mást színt akarsz, vagy nem vagytok jóban, akkor nem fog ez működni.
A befuttatás még neccesebb. Sokak szerint jó, és ugyanolyan sok ember szerint gond, mert vizesedést okoz, meg sok lesz a bogár, stb.
Szóval magadtól semmit sem csinálhatsz.
Ha jó viszonyban vagytok, akkor lehet beszélgetni, megkérdezni.
Arra vigyázz, hogy bármit teszel, ne rongálódjon meg a fal, akár idővel (ne segítsed elő). Akkor neked kell helyreállítani.
Beszélj a szomszéddal, hogy mit tudnál tenni, mit szeretnél, mit lehet stb. Ez rólatok szól.
Elsőnek írtam.
Többieknek köszi.
Szerintem nézzed a jó oldalát!
Sokkalta előnyösebb, mintha az udvarodra nyílna az ablakuk, vagy a teraszuk lenne ott, amin egész nap üvöltöznek a gyerekek.
Ez legalább leválasztja a beláthatóságot.
"Ez egy kérdés, agyvérzést ne kapj már. "
Úgy látom, hogy itt te kapsz agyvérzést!!
Amúgy vegyél be nyugtatót, mert közlöm azt is, hogy joga van a szomszédodnak a te telkedről karbantartani az ingatlanát.
Tök jó lenne, ha karbantartaná, de nem teszi. Ezen felül pedig nézd meg a felkiáltójeleid és a kérdőjeleid számát, aztán kapj be egy nyugtatót.
Korábbi válaszolónak: nézném szívesen a jó oldalát, de mint említettem, az egyik ablaka az udvarunkra néz. (Az elé biztos fogok ültetni valamit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!