Déli fekvésű 10. emeleti lakás ilyenkor nagyon meleg?
Olyan 30 fok.
Igaz én családi házban lakom, de pár éve volt egy barátnőm aki egy 8. emeleti délnyugati fekvésű lakásban lakott.
Na nála egy ilyen meleg nap után mint a mai, még hajnali 1-kor is patakokba ömlött rólam a víz.
Konkrétan mint valami szauna. Mikor ott aludtam nála (aludtam... az enyhe túlzás) nekem felért egy terrorral.
Kb. délután 1 órától napnyugtáig körbe sütötte a nap a falakat, redőny nem volt szóval még az is rá tett egy lapáttal.
Itthon nincs klíma (családi házban) de szigeteltek a falak és 3 rétegű ablakok vannak. Lehúzott redőnynél a délnyugati oldalon lévő szobában sem kúszik feljebb 25-26 foknál a hőmérséklet (tartós kánikulában sem).
Nem tudom meg e lehet szokni azt a horrort ami panelban van ilyenkor klíma nélkül, nálam már ez a 26 fok is kiképzés a normális alváshoz.
Kérdező!
Nem kell elhinni a különböző meséket csak azért mert neked az szimpatikusabb.
A nyári hőségben - 40 C fok körüli - elviselhetetlenül meleg van a panelben főleg, ha déli fekvésű.
Itt ahol lakom, az szinte mindenki lent üldögél a téren a padokon, mert elviselhetetlenek a panellakások.
De olvasd el, mit írtak mások:
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__79393..
Tisztelt 8-as válaszoló!
Én nem kételkedem abban, amit írsz a lakásodról de megkérlek szépen, hogy ne folytass ellenpropagandát, mert amit én írtam a hőszigetelt lakásomról, az színtiszta igazság. Nem hívlak meg, hogy személyesen győződj meg róla, de megkérlek, hogy hidd el! Előre is köszönöm!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!