Középső lakás meleg télen?
Ha melletted senki sem fűt, akkor fűtheted mindegyik lakást.
Átmeneti időszakban talán jobb.
Előny ha lakások vesznek körbe természetesen. Mi nem panelban élünk, de pont abban a helyzetben vagyunk, hogy két oldalunkon, alattunk és felettünk is van lakás. Viszont csak egy oldalról és felülről fűtenek, tehát mondjuk a szomszédhoz képest (aki körbe van fűtve) érezhető a különbség hőérzetben.
Én egy kicsit inkább a fekvése miatt aggódnék. Laktam hasonló fekvésű lakásban, igaz teljesen szélső lakásban. A déli fekvésű szoba iszonyatosan meleg volt mindig. Ott volt a beépített erkély, ami délutánonként már üvegházként funkcionált télen is. A lakás másik oldala pedig érezhetően hűvösebb volt, többet kellett fűteni. Annyira nem szerettem, de megszokható. A miénk panelprogramos volt, ettől még a fekvésből adódó adottságok megmaradnak, tehát nem oszt nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!