50-es laposvasat meg lehet tekerni házi körülmények között?
Off.
Megkérdezhetem, hogy mi célból kell?
Hidegen nem, ha meg már megmelegíted annyit se fog bírni, mint a melegítés előtt.
100*800-as, azaz 100 mm átmérőjű és 800 mm hosszúságú talajfúró szárat 7.000 forint környékén lehet kapni. Igaz meg is kell még valamivel hajtani, illetve a befogása sem fúrógéphez illeszkedő, de azt át lehet hidalni nagyjából.
Jól értelmezem?
5centi átmérőjű lyukat szeretnél...30 centi mélyen?
Miért nem vízzel csinálod? Az nem jó Neked? Pontos,egyenes fala kellene hogy legyen?
...mert egy darab 50-s csőre "rászerkeszteni" a slagot,-víznyomással még feketeföldön is 2~3-t csinálhatsz percenként.
Mire kell egyébként,-és kb. mennyi lyuk?
Hm! A vízre eddig nem gondoltam. Ellene szól mondjuk, hogy a kúttól 110 m-re is kellenek lyukak.
Többen kérdeztétek, hogy mire? Nos, gyökeres turkesztáni szil (csodasövény néven talán ismertebb) csemetéket akarok ültetni energetikai céllal.
Mi apóssal 20 évvel ezelőtt akácerdőt telepítettünk "vízzel",igaz,ott homok van(Pusztamérges,Zsana)
Áramot ha tudsz kivinni,-egy nem túl nagy szivattyú is elég volna..
Víznek egy utánfutóra 3 vashordó(az kb 600 kiló)annyit elbír. Annyival(660 liter)jó sok lyukat csinálhatsz...
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!