Az exotol az milyen márka?
Figyelt kérdés
Kicsit már bele bonyolódtam a csiszológép márkákba annyi féle van,hol dicsérik az olcsókat,hol meg szidják őket de ugyan így az olcsóbb black and deckereket meg a boschokat is hol szidják hol dicsérik,teljesen el is bizonytalanodtam
Ezt néztem volna ki
De volt aki azt írta az einhell gagyi,más meg írta évek óta használja,nekem nagy felületet kéne lecsiszolnom fáról festéket,épületet lecsiszolni,de nem állandóan csak fel akarom újítani a festést.
aztán most néztem egy exotol márkájú gépet erre azt mondták több helyen is ,hogy jó
Vagy max ez még beleférne a keretbe
ezekről jót olvastam.
2015. jún. 3. 02:42
12/12 A kérdező kommentje:
Nem rossz cucc csak most domborúbb felületen dolgozom vele,és így egy kis kézi csiszolás is szükséges de majd lesz még sok felület amik leginkább sík felületek lesznek,ott aratni fog szerintem,mert próbáltam egy rossz asztal felületén gyönyörű munkát végzett.
2015. jún. 11. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!