Az exotol az milyen márka?
Kicsit már bele bonyolódtam a csiszológép márkákba annyi féle van,hol dicsérik az olcsókat,hol meg szidják őket de ugyan így az olcsóbb black and deckereket meg a boschokat is hol szidják hol dicsérik,teljesen el is bizonytalanodtam
Ezt néztem volna ki
De volt aki azt írta az einhell gagyi,más meg írta évek óta használja,nekem nagy felületet kéne lecsiszolnom fáról festéket,épületet lecsiszolni,de nem állandóan csak fel akarom újítani a festést.
aztán most néztem egy exotol márkájú gépet erre azt mondták több helyen is ,hogy jó
Vagy max ez még beleférne a keretbe
ezekről jót olvastam.
Igaza van a 2. válaszolónak.
Az kifelejtettem, hogy az Extol a házi barkácsolóknak megfelelő, nem azoknak, akik rendszeres munkára szeretnék használni.
A skil is frankó, csak pihentetni kell, meg nem érdemes napoztatni, és jobb óvni a portól... Ez a két márka legalább nem öntönkretevőre van tervezve a legalsó szegmensben sem. Egyébként a képlet valahogy úgy fest, hogy nagy nevek legalsó kategóriája többnyire ugyanaz a semmi anyagú, alulméretezett, túltermelt, minőségellenőrzésen spórolós vacak, mint az olcsó márkáké, csak drágábban. Tehát alapjában véve egy szépre cimkézett bóvli túlárazva. A kis márkák középkategóriája pedig ugyanúgy középkategória. Például ha piros Einhellt nézel, egyáltalán nem rosszak. Nem nagyon kell elhinni, hogy ipari használatra valók, de otthonra, egy-egy húzósabb napra is bőven elegendők. Innentől már csak a szervíz- és alkatrészháttér, tehát a "terméktámogatási jófejség" a döntő, az ár már nem is annyira.
Megjegyezném, hogy festékcsiszolgatásra nem rezgőt vennék, hanem fordulatszámszabályzós korongos vagy szalagos csiszolót. A rezgő nem faragni jó, hanem simítani inkább. Éleket el lehet szépen rendezni vele, de másban nem használnám alakításra.
tegnap 19:50
Nem már a múltkor mondták,hogy a rezgő csiszoló itt szart sem ér,én ilyet vettem most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!