Akkus csavarozót szeretnék venni 50-60e közt van rá a keret de nem tudom, hogy milyen márkát válasszak ebben az árkategóriában. Metabo Makita Dewalt Stanley Vagy valami egyéb márka?
Melyiket lenne érdemes venni illetve érdemes-e 18V-ast venni vagy jó a kisebb feszültséggel működő is, van márkán belül olyan típus ami kifejezetten strapabíróra sikerült?
A felhasználási jellege a barkácsolásnál nagyobb de nem is a mindennapi használat.
fő szempont a LI-Ion akksi. és, hogy hány Ah-s az akku. Fontos még a nyomaték.
pl ez jó [link]
de kereshetsz kisebb feszültségűt is AEG Makita dewalt metabo márkákból a fent leírt szempontok alapján
Ni-Cd-ost már szerintem nem nagyon árulnak... Li-os legyen, ahogy írták.
Az általad írt márkákkal nem nyúlhatsz mellé. Én személy szerint Makitát vennék.
Kollégám makitával, én dewaltal dolgozom. Én ezt szeretem, ő azt.
Makita kisebb könnyebb, akksija kevésbé bírja.
Dewalt nagy nehéz, de téglát simán fúrom vele. De sokszor kollégájét veszem kölcsön, hogy beférjek a kisebb helyekre. Remélem segítettem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!