Mastroweld hegesztő vélemények?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy van-e tapasztalatotok erről a géperől? Érdemes-e befektetni egy ilyen gépre? Iweld és ez között variálok. Előre is köszi
Erről lenne szó: [link]
vagy elég lenne a 140 A -es testvére. Otthoni barkácsolásra, 1-2 kisebb munkára kellene.
2015. jan. 17. 13:32
2/5 anonim válasza:
Ha már veszel akkor legalább 160-ast.
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak egyedi dolog, de az enyém már négyszer volt szervizben egy év alatt és legutóbb már kicserélték szinte az egész belét (közel 30e Ft volt), mégsem vagyok megelégedve vele. Ez egy MIG250AI gép. Én inkább Jasic, vagy Stahlwerk gépet javaslok.
4/5 anonim válasza:
Centroweld van nekem otthon, most már több éves, de még mindig szépen működik. Egyik barátomnak Iweld van, és arról is eddig csak jókat hallottam tőle. A Mastroweldet sajna nem ismerem.
5/5 anonim válasza:
Nekem nincs semmi gondom a MIG-160 al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!