Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » 50 l-es söröshordó pálinka...

Ll953 kérdése:

50 l-es söröshordó pálinka fözőm van, tavaj már működött át szeretném át alakítani úgy, hogy az alját be csinálom és a zárt térbe olajat teszek . van valakinek tapasztalata ilyenbe? Milyen olaj kell bele és kb hány %-ig kell fel tölteni.

Figyelt kérdés

#olaj #sörös hordó #pálinka föző
2014. nov. 28. 18:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ma meg csináltam kb így ahogy itt le van írva 2-es savállobol fenekeltem be én a perem majdnem tetejéhez szabtam a lemezt így könyeb volt hegeszteni

nyomás próbáztam 1-2 lyuk be hegesztése után úgy néz ki

,hogy nem folyik 1/2 " cső áll ki belőle menettel,még fel öntöm vizzel és rányomatok.

2014. nov. 29. 19:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Tolhatnál egy fotót róla :)
2014. nov. 29. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:

A fél collos cső-nálam meg van hajtva derékszögben fölfelé...úgy 20 centire.

Nem tudom...ha vízzel töltöd meg az aljat?---ha lezárod,szétnyomja a gőz...ha nem,símán kiforr belőle az összes.

Nincs Metro a közeletekben? Inkább vegyél pálmaolajat,az is jó.

A tavasszal tele volt az Apród + a Jófogás ilyenekkel-most egyet sem találok,hogy képet nézhessünk.

2014. nov. 29. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz, hogy mi kell hozzá? Anyagra? Sok-sok rozsdamentes lemez :) Az ötvenes főzőhöz meg már valamilyen billentő szerkezet is kellene az ürítéshez és kimosáshoz.
2014. dec. 3. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:
Jól néz ki! Én egy kicsit hosszabb csövet tennék rá, arra egy könyököt, hogy kifelé vízszintesen álljon, abba egy nyomásmérő órát, a végére pedig egy lefújószelepet és kész is van a zárt rendszer. Az enyém is hasonló, de mint írtam én az oldalát is duplára csináltam. Az mondjuk kisebb főző, csak 20 literes.
2014. dec. 4. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:
A sima étolajjal, főként a használttal vigyázni kell, mert alacsony a füstölés/gyulladás pontja! Ezért használok pálma olajat, ez 230 fok körül kezd füstölni és 300 fok körül van a gyulladáspontja. Vettem egy 20 literes kannával a Metróban, így 700 Ft körül jött ki literje, felöntöttem a főzőt, a maradékot meg elhasználtuk sütésre.
2014. dec. 6. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!