Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szerintetek mi lesz, ha egy...

Szerintetek mi lesz, ha egy szobanövényt alkohollal megöntözök?

Figyelt kérdés
Sajnos egészen véletlenül sikerült megkínálnom pár deci szilvával egy növényként... francért kell ásványvizes üvegben tárolnia egyeseknek a pálinkát :D Gondolom megnyuvad szegényke, de akinek van tippje, az írhat. Pár napon belül eredményhirdetés.

2014. nov. 18. 00:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Volt már kérdés itt egy pár hete.

Valaki azt írta hogy elvonja a vizet, megsárgul és kiszárad.

2014. nov. 18. 06:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Öblítsd át a földjét vagy 2 liter vízzel. A felesleg úgyis kijön alul.
2014. nov. 18. 10:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint ásványvízzel is teljesen felesleges öntözni, mert a növények a lágy vizet szeretik. Na, meglátjuk, hogy mennyire vízelvonó az alkohol, az én tippem, hogy nem lesz semmi baja a növénynek.

Mondjuk a pár deci szilvapálinkáért kár...

2014. nov. 18. 13:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem előre megfontolt okból öntözöm ásványvízzel, csak pont volt az üveg alján egy kis döglött víz, aztán azt rá szoktam locsolni. Amúgy átmostam a földjét, eddig leszáradt pár levele, de még nem néz ki vészesen.
2014. nov. 18. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Végül is mi lett a növényeddel? Túlélte a szilvapálinkát, vagy májzsugorban kiszenvedett?
2015. máj. 8. 14:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Túlélte a dolgot, de mivel ez nem az én növényem (kollégium, szobatárs) nem figyeltem rá, a tulaj viszont nem nézett a koli felé hónapokig, szóval szomjan halt azóta... legalábbis gondolom, mert eszembe nem jutott ránézni :D
2015. máj. 9. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!