Felnőtt cicánk megevett, megkóstolta a szobanövényt és azóta mindig hány, előszőr vért is hányt ennek második napja? Komoly vagy kipiheni?
Ilyen kérdéseken mindig meglepődöm.
Orvos, esetleg?
Szerintem egyáltalán nem komoly, miért is lenne? Csak vért hány, nem radioaktív anyagot. Persze segítség nélkül valószínűleg belepusztul, de az sem komoly, nem igaz?
Nem tudom, mikor vinnéd orvoshoz.
Remélem, a Sansaveria megmaradt!
ORVOS!!! 😠 Minnél tovább halasztod 0% lesz az esélye a túlélésre.
Az én cicám reggel bezabálta a korallvirág levelét ( Utólag derült ki) este már látszott hogy nincs valami rendben. Reggel teljesen magánkívül, hidegen jóformán bénultan rohanás az állatkórházba. A vörösvérsejt vagy test száma jóformán nem is volt emiatt Tahicardiás lett ( nagyon gyorsan vert a szíve). Három napig bent volt a kórházban nem nagyon tudtak mit csinálni. Felajánlották a vérátömlesztést amivel mi éltünk és a másik cicánk által megis kapta aztán haza hoztuk hogy lesz ami lesz de legyen közöttünk. A sima állatorvosunkhoz vittük mindennap infúzióra és gyógyszereskezelésre. Mindenki Lemondott róla már az altatáson gondolkodtunk mert láttuk hogy szenved. De a vérátömlesztés után három nappal elkezdte lenyalogatni az ujjainkról az ételt. Így gyógyult meg. Azért írtam le Mindezt hogy Lásd nem lehet félvállról venni!!!
Ha szereted azt a cicát akkor azonnal mész orvosért, elmondod milyen növényt evett meg és bízz benne hogy nem késtél még el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!