Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ráz a víz! Mit csináljak?

Ráz a víz! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Beszereltem egy házi vízművet a régi helyére ,mert az elromlott. Tiszta új a készülék, csak bekötöttem bedugtam a konnektorba. Egy napig jó volt ,de ma megrázott a víz a kádban. Eddig évekig nem volt ez ,pedig szintén kútból jött a víz. Hibás a készülék? De akkor egy napig miért volt jó? A biztosítéknak nem kéne levágni ilyenkor?

2014. márc. 15. 11:29
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Ne hőzöngj már ,mert megárt. Nem megyek sittre ,kamu meséidet hagyd meg másnak. Ismerősnek hivatalos gázos kötötte be a kazánt, utána berobbant a fél háza, a gázos nem hogy sittre nem ment de minden felelősséget elhárít. Megy a perlekedés 5 éve,közben a szaki vígan dolgozik. Akkor engem is nyugodtan feljelenthetsz.
2014. aug. 28. 19:43
 32/41 A kérdező kommentje:

de nem a bojler volt a hibás hanem a vízszivattyú . Azt meg nem tudom nélkülözni mert vezetékes víz nincs!

A víz újra szigetelésén túl, új kábelt raktam be a főkapcsolótól a motorig ,raktam egy közvetlen vezetéket a földelő rúdra és összekötöttem a vízcsöveket drótokkal a motor fémházával ahová a földvezeték van kötve. És azóta eltelt sok idő ,nem volt gond.

2014. aug. 28. 22:43
 33/41 anonim ***** válasza:
0%
De ugye azt tudod, hogy a bojlered is hibás okostojás? Különben nem rázott volna a víz! Ennyi ésszel, meg egy vödör mésszel, akár még segédmunkásig is fejlődhetsz. Okos enged, szamár szenved. Legfeljebb agyon basz az áram, de remélem másnak nem esik baja a hülyeséged miatt.
2014. aug. 28. 23:41
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
Remélem más nem lakik ott, csak te. A saját hülyeséged miatt, legalább ártatlan áldozat ne legyen.
2014. aug. 28. 23:45
 35/41 A kérdező kommentje:
Milyen bojler?? Ne zavarjon hogy semmilyen bojlert nem említettem. A szivattyú okozta a hibát. Na ilyen szakemberek akarják megvágni az embert százezrekre.
2014. aug. 29. 01:03
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
Elmondanám, ha a bojlernek jó lenne a védőföldelése, akkor meg kellett volna szüntetnie a rázást, feltéve ha fémcsőben folyik a víz! Látszik, hogy tök hülye vagy a villanyszereléshez!
2014. aug. 30. 14:08
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
Egy ilyen palimadár akarja bemagyarázni egy szakembernek, hogy mi a jó! Röhej vagy!
2014. aug. 30. 14:10
 38/41 A kérdező kommentje:
Te vagy teljesen hülye, mert nincs is villanyos bojlerem hanem pb gázról megy a melegviz . Úgyhogy ezt bebuktad mesterúr. Szerinted bármiért is ilyen és hasonló mesterekhez rohangálok? A nagyhangú duma megvan, de mögötte csak a kapzsiság meg a lehúzás.Egy ember 2 havi átlagbérét elkérik 2 napi csavarozásért és hoznak egy trógert aki a valódi melót végzi, úgy ahogy összehányva, hogy utána még nekem kell kijavítani. Volt már tapasztalatom velük éppen elég.
2014. aug. 30. 14:19
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
Egy mekk mester akarja bemagyarázni egy szakembernek, hogy mi a jó? Nincs benned felelősségtudat. Miattatok szokott több munkánk lenni, amikor elcsesztek valamit, aztán hívtok szakembert, hogy oldjuk meg az általatok okozott kárral együtt a hibát is! Nagy kókler vagy! Remélem egyedül élsz,hogy ha baj van, ne haljon meg más a te balf...ságod miatt!
2014. szept. 1. 09:25
 40/41 anonim ***** válasza:
0%
Látom az értékelő kezeket is letiltottad, hogy ne lehessen látni, mekkora marha vagy!
2014. szept. 1. 09:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!