Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ráz a víz! Mit csináljak?

Ráz a víz! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Beszereltem egy házi vízművet a régi helyére ,mert az elromlott. Tiszta új a készülék, csak bekötöttem bedugtam a konnektorba. Egy napig jó volt ,de ma megrázott a víz a kádban. Eddig évekig nem volt ez ,pedig szintén kútból jött a víz. Hibás a készülék? De akkor egy napig miért volt jó? A biztosítéknak nem kéne levágni ilyenkor?

2014. márc. 15. 11:29
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Nincs is szükség ilyen válaszolókra! Pénz nélkül kell megoldás nem százezreket elkölteni szakemberekre. Ismerem a fajtájukat ,kijön aztmondja : xar minden, át kell vezetékelni szét kell verni mindent az annyi mint százötvenezer plusz áfa ,barátilag elengedi az áfát. Na ezért kellett volna valami gyors megoldás. Nincsből kell okoskodni valamit,ha lenne akkor megcsináltatnám.
2014. márc. 19. 11:04
 22/41 anonim ***** válasza:
Ők jól válaszoltak! Nálad van a probléma odafent!
2014. ápr. 1. 17:37
 23/41 A kérdező kommentje:
Mindegy ,már jó, nem ráz. Megcsináltam ingyen.
2014. ápr. 2. 00:45
 24/41 anonim ***** válasza:

"Pénz nélkül kell megoldás nem százezreket elkölteni szakemberekre"

Majd, ha orvosra lesz szükséged azt is ilyen jól megoldod. Mi?

Menjen a "szakember" a fenébe, mert pl. ki tudod húzni magadnak a fogadat is. Nem?

Meg majd meg is operálod magadat alkalomadtán...

No meg ezek a csúnya szakemberek meg nem átallanak pénzt is kérni a munkájukért?!!

Hogy mik vannak??

2014. ápr. 2. 04:45
 25/41 A kérdező kommentje:
Lehet okoskodni ,nagyokat mondani ,de nincsből és hónapról hónapra élésből ,nem lehet ugrálni, meg kell oldani mindent önerőből, ingyen vagy fillérekből ,nincs mese. A szaki kérhet amennyit nem szégyell, én meg nem tudom megfizetni ezért nem is hívom ,ennyi a történet. Orvost fizeti a tb, rossz példa.
2014. ápr. 2. 19:20
 26/41 anonim ***** válasza:
Nem. Ha nem értesz olyan dologhoz, aminél ha hibázol emberek halhatnak meg, és csak ragaszkodsz a saját eszmédhez, hogy márpedig te megcsinálod, és közben meg nem értesz hozzá, akkor csak gratulálni tudok a hülye felfogásodhoz! Itt nem a pénz számít, hanem az ember élete! Fogd már fel! Te nem tudod, hogy mekkora terheléshez mekkora, és milyen vezeték kell, illetve mekkora távon mennyi a feszültségesés, illetve a vezeték ellenállása. Az ilyen hülyék miatt mint te vezetik majd be, hogy a háztartásokban ugyanúgy kell felülvizsgáltatni a szabványokat, az érintésvédelmet, mint a középületeknél. Erre egy kolegám azt mondaná, hogy időzített gyilkos. Nem tudod mikor ölsz a hülyeséged miatt.
2014. ápr. 3. 04:05
 27/41 anonim ***** válasza:
A másik, kíváncsi lennék, hogy csináltad meg, hogy már nem ráz. Fogadjunk, hogy a hibát nem háritottad el, csak rákötötted a védőföldelést. Attól még a hiba fent áll. Azt is meg kell szüntetni. A vízműveden kellene egy szivárgó áram mérést végezni. Gondolom nem tetted meg...
2014. ápr. 3. 04:09
 28/41 A kérdező kommentje:
Lényegtelen ,nem írom le ,hogy csináltam meg, úgyis azt írjátok hogy az úgy nem jó . Most nem ráz ,és működik minden. Eddig is meg kellett oldanom mindent egyedül ,csak gondoltam ezen az oldalon megkérdezem, hátha van okos gyakorlati ötlet ami előrevisz a sok tízezer elköltésén kívül, mert az a legegyszerűbb tényleg ,de ha nincs miből akkor nincs miből.
2014. ápr. 3. 18:54
 29/41 anonim válasza:
Firelé nem okoz áramszünetet alu vezetékes házban sem! ősrégiben sem akkor kapcsol le ha a fázison befolyó áram nagysága 30ma (milliamper) -rel eltér a 0-án kifolyó áramétól mert akkor valahol ott folyik el ahol nem kéne pl rajtad! Nem pénzlehúzásból tették kötelezővé minden házba!
2014. aug. 28. 03:27
 30/41 anonim ***** válasza:
Ha nincs miből rendesen megjavítani, hogy szakember szerint biztonságos legyen, akkor NEM HASZNÁLOD! NEM KOCKÁZTATOD MÁS EMBER ÉLETÉT! Az nem megoldás, hogy valahogy sikerül elhárítanod, hogy ne rázzon a bojler. Ha valami baj történik, mész a sittre. Az még hagyján, de esetleg valaki meghal, mert TE felelőtlen vagy. Az elektromos áramot nem érdekli a te anyagi helyzeted, Ugyanúgy vonatkozik a fizika gazdagra, szegényre. Kár,hogy senki nem tudja ki vagy, és ezért nem lehet ellened eljárást indítani ellened emberélet veszélyeztetése miatt. Pedig megérdeemelnéd!
2014. aug. 28. 16:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!