Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy kell az ingyenes MOHU...

Hogy kell az ingyenes MOHU kuka kerekét leszerelni?

Figyelt kérdés
Ingyenes MOHU kukát kaptam. A kuka alján két furat pár volt a tengelynek. Én a kuka aljához közelebbieket választottam, a másikat kellett volna, mert így a kuka instabil. Szeretném átszerelni, de nem tudom a kerekeket leszerelni.

#kuka #MOHU #kerékszere
dec. 27. 11:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Érdeklődj a MOHU ügyfélszolgálatánál, vagy hajnalban várd meg a kukásokat, és segítenek.
dec. 27. 11:08
 2/14 anonim ***** válasza:
Az már úgy marad.
dec. 27. 12:12
 3/14 anonim ***** válasza:
Fordítva,mint ahogy ráraktad. Úgy emlékszem le lehet húzni.
dec. 27. 16:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Lefekteted a kukát az oldalára. A keréknél "felnin" a tengelyhez közel szokott lenni egy kikönnyítés, ahol vékonyabb az anyag, nem kell nagy dologra gondolni egy kb 5x15-20 milis kis mélyedés a tengelyhez közel.

Ott lehetőleg a tengelyhez közel egy kis lapos csavarhúzóval vagy hasonló eszközzel kikaparod a műanyagot, majd találni fogsz egy rúgót vagy egy stiftet.

A laposcsavarhúzóval lenyomod a rúgót a kerék külseje felé vagy a stift alá próbálsz nyúlni miközben próbálod lehúzni a kereket. Picit olyan, mint a filmekben mikor a zárat akarják feltörni.

Ajálott rálépni a másik kerékre közben, mert elrángatod csak a kukát.

Kell hozzá egy kis gyakorlás, de nem egy bonyolult dolog.

Most nem tudok fényképes/videós tutorialt csinálni, de ha nem boldogulsz vele, szivesen megmutatom holnap.

dec. 27. 21:31
 5/14 anonim ***** válasza:

Itt látni is, hogy hol kell felnyomni azt a stiftet, amit a rugó benyom a tengely vájatába.

A műanyagot talán nem is fontos így kivágni, csak a tengelyhez közelebbi szélébe beütsz egy csavarhúzót, aztán feltolod vele a stiftet, a rugó ellenében.

https://www.youtube.com/watch?v=pqp_kWrk6iI

dec. 28. 07:09
 6/14 A kérdező kommentje:
Én sajnos semmilyen könnyítést nem látok a keréken. Megpróbálom ide másolni a kerék fényképét.
dec. 30. 12:03
 7/14 A kérdező kommentje:
file:///C:/Users/Hal%C3%A1sz-Szab%C3%B3%20L%C3%A1szl%C3%B3/OneDrive/Dokumentumok/hszl/Napelem/Havi_jelent%C3%A9s/1000000025.jpg
dec. 30. 12:11
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez a te saját gépeden a kép elérési útvonala...

Töltsd fel a képet egy képmegosztóra, aztán a kapott linket másold ide kommentbe.

Pl.:

[link]

Choose, ott megkeresed az adott fotót. Megjelenik a Copy link felirat, arra kattintasz, utána jössz ide, és bemásolod.

De egyes kerekeknél a küllők közt, a tengely felől, van egy lyuk, amibe a kuka hátulja felől egy erősebb csavarhúzóval be tudsz nyúlni, és ugyanúgy a tengelytől eltolni a pöcköt a rugó ellenében.

https://www.youtube.com/watch?v=dpC_R_siLL8

dec. 30. 14:32
 9/14 A kérdező kommentje:
dec. 31. 14:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Ilyen kereket még nem láttam.

Erről az oldalról nem látni rugót. A másik oldalon lehet.

dec. 31. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!