Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Panelban lévő "vasfalat"...

Panelban lévő "vasfalat" hogyan lehetne kiszedni?

Figyelt kérdés
valamint mennyi pénzből tudnánk lejárólapozni 45 nm2-t?
2009. okt. 16. 00:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ja, én a 11ker bogdánfy u-ban lakom, de láttam ilyesmi házakat a 9ker józsef a. lakcsin is...

komolyan mondom, ezzel a vasszarral vágnám fejbe a tervezőt, aki kitalálta.. :)

2009. okt. 31. 09:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Én még soha nem láttam ilyet. Valaki tegyen már fel erről a szerkezetről egy képet!
2009. okt. 31. 09:28
 13/18 anonim ***** válasza:

megvan!!!

ilyen e: [link]

csodás, mi???

épeszű, minimális ízléssel rendelkező ember ilyet azonnal kiszed a lakásából, amint felújítja :)

2009. okt. 31. 15:04
 14/18 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy kép kellene ehhez el lehet képzelni a konyha és étkező között egy undorító rácsot aki tehette és tudta már régen eltávolította. kérdezőnek pedig üzenem: üdv a Balkán utcából :D és itt elmondanám mindekinek, hogy ezek a lakások szerintem élhetőek jó az elrendezésük és abszolut nem érezni a környéket elgettósodva
2009. okt. 31. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:
uccsó előtti vagyok: kisezdtük, nagyobb a konyha, mint egy bálterem :)))
2009. okt. 31. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Kösz a linket a képhez! Ez tényleg nem túl szép. Olyan 80-as évekbeli üzemi konyha jellegű így tőle a helység.

De azért nem is olyan vészes, mint ahogyan sokan írták.

Egyébként most hogy már látom, miről van szó, ezt nyugodtan ki lehet venni, a térelválasztáson kívül semmilyen más funkciója nincs. Talán csavarokkal van rögzítve a betonhoz. De akár egy kisflexxel se olyan nagy munka azt a vasvázat összedarabolni.

2009. okt. 31. 19:45
 17/18 A kérdező kommentje:
nekünk nem olyan mint a képen, egy óriási üveglap egyben van benne :D és joval nagyobb, de mindegy, erosen rajtavagyunk, hogy NE LEGYEN :D és ajto is van benne, vasajto, szintén nagy uveglappal, gááááááz
2009. nov. 1. 20:17
 18/18 A kérdező kommentje:
amugy énis imádom a lakás elosztását, és a környék sem rossz, szeretjuk! :)
2009. nov. 1. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!