Panelban le szeretnénk cserélni a kaputelefont. Hol tudok ilyet venni? Néztem OBIba, Praktikerbe, de csak olyan van, amihez van a készülék+a kültéri egység.
Finoman lefordítom az elsőt +18 alattira:
Használd a Google-t.
Azt azért nézd meg, hogy a jelenlegi helyére fel lehet e csatlakoztatni.
biza, use the fuckin' google :)
de rég hallottam már ezt a kifejezést :)
Valószínűleg párban adják, sok típus van s csatlakozójuk nem szabvány.
Így csak beltérit szerintem nem fogsz kapni, de ha szerencséd van akkor a konkrét típusra rákeresve bontóból/használt cikkestől mégiscsak sikerülhet.
Köszi a fordítást. Az,hogy használom a google-t még nem válaszolja meg a kérdésemet. Rengeteg kaputelefonos van az interneten,de mindegyik vagy csak rendszert árul vagy nagyon drága.
Akkor felteszem a kérdést ismét:
Van olyan, aki már kicserélte a panelban a kaputelefonját? Hol vette és mennyibe került?
Én meg válaszolok mégegyszer!
Igen, mi panelban cseréltük, de mi magunk nem tudtuk volna!
Kérdezd meg a közös képviselőt, ki a ház kaputelefonosa! Mi így tettünk és 4000 ftért megvolt, be is szerelte. Ezek vmiféle kód alapján működnek, és azt tudja, aki a rendzsert csinálta.
Biztos lehet kapni külön beltérit.
Igaz nagyon sok fajta rendszer létezik !
Keresd meg az LV-network Kft.-t, ők biztos segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!