Panelban lakunk, wc csere volt, Alföldi mélyöblítésű van. Kibélelés nélkül felfröccsen a víz, de lehúzáskor a padlóra is ki szokott fröccsenni + nagyon hangos is. Van valami halkabb lehúzó, mert este zeng a lakás amikor a gyerekek már alszanak?
Igen, a szelep a hibás: megoldás a minél alacsonyabb öblítőtartály. A beépített tartály kőzetgyapottal becsavarva viszont drágább, de verhetetlenül halk.
(amúgy sztem a wc is ludas, én kifejezetten utálom ezt a típust: a keményebb ürített anyag majd' kiugrik a padlóra ráadásul a mélyöblítés miatt csobban - hajlamos az ember hátsófelét összecsapni)
Elnézést a túlzott őszinte véleményért és a téma boncolgatásáért, de az igazsághoz ez is hozzátartozik!
Cseréld le minél előbb!Mert a szomszédokat is zavarja!
(Felettünk egy 29 éves kölyökképű hülyegyerek lakik,de ő szándékosan rakatott rá ilyet,éjszakánként el is kezdődik az őrület,azzal játszik :-S
Biztos túl kicsi a farka,és kisebbségi komplexusa van,vagy én nem is tudom,talán ráköti a wc zsinórt és csak úgy tud kielégülni,ha azzal huzigálja :-))))
Remélem,hogy olvassa és már benőne a feje lágya,hogy szomszédok is vannak a világon,te mocskos paraszt,menjél tanyára!!!!!!!Üzenem neki,hogy amint nem egyedül leszek,fel fogjuk jelenteni az illetékes hatóságoknál,és megnézheti magát!)
Nem kell leszólni a Schell szelepet, a legjobb, ha megfelelően van kivitelezve a szerelés. Én is azt vettem, krómozott csővel pedig szépen mutat.
Úgy kezdődik a történet, hogy hivatalosan 1" csőről szűkülsz rá a 3/4" menetére.
Mivel a legtöbb objektum, ahova beépítésre kerül, panel lakás, a 1" leágazást el is felejthetitek, de elmondom, hogy 3/4" bekötéssel is tökéletesen hozza a vízhozamot. De ha a vízóra után leágaztál egy flexicsővel, akkor ne várd el, hogy majd hozza a vízhozamot. Csak nézz bele a flexicsőbe és gondolkozz el rajta, hogy egy akkora átmérőn átjön-e a WC öblítéshez szükséges víz mennyiség.
Továbbá a Schell szelepen felülről a rozetta után található egy csavar, ami a beömlő víz mennyiség korlátozására alkalmas. Ezt egy lapos csavarhúzóval lehet elforgatni. A kérdező problémájára itt a megoldás, ezzel a víz erőssége is korlátozódik.
Amikor Schell szelepet vásárolunk, tudnunk kell, hogy a Schell gyártó inkább a közintézmények számára gyárt termékeket, ezért a magasabb ár és minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!