Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » LIDL-ben kapható ParkSide...

LIDL-ben kapható ParkSide szerszámok, kéziszerszámok mennyire tartósak?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam olcsón, kevés kiadással szerelem fel a házi műhelyemet. Nem kell semmi professzionális cucc, csak néha barkácsolok ezt-azt és jelenleg fúrógépen kívül semmim nincs.

LIDL-ben a szerszámgépek elég elérhető áron vannak és tetszene ha mind egy gyártótól való, mint pl. a Parkside amiből mindenfélét láttam már. Épp azt venném meg mindig ami a kínálatban szerepel és előbb utóbb lenne a fextől kezdve a marógépig minden amire szükségem lehet...

Csak az a kérdés elég tartósak-e ha vigyázok rájuk?

2013. jún. 26. 13:05
1 2 3 4
 21/40 ricsi1975 ***** válasza:
48%
Volt tőlük egy ütvefúróm 2 hétig bírta az itthoni egyszerű felhasználást.
2018. febr. 17. 09:16
 22/40 anonim válasza:
41%
Tegnap vettem egy levegősűrítő hordozható készüléket, ami leírás szerint 8bar nyomást tud előállítani. Ehhez képest, még 1/2bar se sikeredett! Nemhogy 20.000ft-ot, hanem 20 fillért se ér!! Felesleges szaladgálás a megvétele, kipróbálása, visszavitele!!!
2018. ápr. 17. 08:12
 23/40 anonim ***** válasza:
61%

Aldis orrfűrész második vágásnál feladta a harcot, és ez nem az első eset, hogy igy jártam.

Asszem én inkább ezentúl nem vásárolok ezekből.

2018. máj. 27. 09:44
 24/40 Pálfy Márton válasza:
66%
Bár régi kérdés, de talán még aktuális. Száraz-nedves köszörű tengelye (nedves oldalon) gyárilag görbe volt. Ajándékba kaptam, sokáig állt dobozában Ha időbe kipróbálom, visszakaptam volna a pénzem, de kicsúsztam az időből. Egyébként igen siralmas, hogy egy 200mm átmérőjű, 40mm vastag korongot egy 12-es, horganyzott biliacél tengelyre bíznak,a tengelyt meg egy műanyag siklócsapágyra (feltéve, hogy a műanyag burkolatban kialakított fészket nevezhetjük siklócsapágynak...). A lényeg, aki ilyet vesz, próbálja ki hamar, és ha nem jön be neki, vigye vissza. Én nem veszek ilyet.
2019. márc. 24. 20:42
 25/40 husveti nyuszi14 válasza:
50%

Ezek a szerszámok azoknak érik meg, akik egy évben max 10szer veszik őket elő.

Dolgoztam is a lidlnél, plusz az építőiparban is, a parkside gépek sima barkácsgépek, amiket kevés használatra terveztek.

A motor mindegyikben erős, de a tervezés, a burkolat és minden egyéb gagyi, garancia ugyan van és jól működik, de rendes használatban 1-2 hét alatt meghalnak.

Dolgoztam az orrfűrésszel, annak kihagyott a meghajtása, a körfűrész 5 centi mélységben 3-4 millit félrehúz 0 fokon, a korong gyenge minőség, nem vág szépen, a tengely kotyog, a fúrókalapács annyira jó rendes használatban, hogy anyagot keverjen, tartaléknak vettem egyet, az ütőmű kihagyott, és annyira rezonált, hogy a 310 hosszú 6,5 fúrószárat elhajtotta, pedig az a legdrágább volt.

Maximum kevés otthoni használatra valók maszatolni, ha nem lényeg a pontosság, ha az is számít, akkor szenvedés velük a munka.

2019. ápr. 21. 16:09
 26/40 anonim ***** válasza:
51%

#25-el egyetértve, az ilyen kategóriás termékeknek hihetetlen nagy ökológiai lábnyoma van. Törvényileg be kellene tíltani a szemét ipari méretű előállítását, terjesztését versenypiacra hivatkozva, mert a jövőt égetjük fel ezzel a felelőtlen hozzáállással.

Vettem egy sarokcsiszolót, kapásból nem működött. Visszavittem, megy a szemétbe.

Vettem egy állványos fúrót. Olyat ütött, hogy oválisat fúrt. Visszavittem.

Vettem körfűrészt, ferdét vág! Pár gépen túl vagyok, de ilyen sz.rt még nem láttam.

Kedves lidl!

Még barkácsolásnál sem kísérletezni akarok a géppel. Barkácsgép csak anyit tesz, nem folyamatos heti 40-60 órás működésre van méretezve, nem azt jelenti, hogy hulladéknak kell lennie!!

Mind a hulladék előállítása, terjesztése és megsemmisítése co2-ben mérhető. Ezek a termékek feleslegesen növelik az üvegházhatást.

2019. jún. 23. 20:27
 27/40 Hyperatis86 válasza:
18%
Utolsó válaszadóval teljesen egyetértek !
2019. dec. 24. 10:33
 28/40 anonim ***** válasza:
50%

Asztalos vagyok, a porszívójukkal 100% meg vagyok elégedve, az arához képest álom kategória...

Gérvágó nem olyan pontos, mint a festool-om, de nem is azokra a vágásokra használom...

Forrasztópákám van még, azzal is elégedett vagyok...

2020. febr. 29. 12:46
 29/40 anonim ***** válasza:
A sok lehangoló válasszal szemben az én tapasztalataim jók.Például a múlt héten vettem egy rávágó metszőollót.Sima metszőollóval bitang nagy szenvedés volt egy bizonyos fát megmetszeni, nagyon kemény és szívós a fája. Ezzel meg meg se éreztem, időben is sokkal hamarabb kész voltam és a kezem se fáj. A nagy terhelés ellenére a metszőolló se ment tönkre.
2020. febr. 29. 20:37
 30/40 Barnabas333 ***** válasza:
Nekem akkus csavarozóm van az jó nagyon. Bár nem bivaly erős a behajtása. De az akkumulátor rengeteget bír. Meg egy fali vezeték+vas és üreg mérőm van, az azért panelban nem mutatja jól a vasak helyét...
2020. febr. 29. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!