LIDL-ben kapható ParkSide szerszámok, kéziszerszámok mennyire tartósak?
Arra gondoltam olcsón, kevés kiadással szerelem fel a házi műhelyemet. Nem kell semmi professzionális cucc, csak néha barkácsolok ezt-azt és jelenleg fúrógépen kívül semmim nincs.
LIDL-ben a szerszámgépek elég elérhető áron vannak és tetszene ha mind egy gyártótól való, mint pl. a Parkside amiből mindenfélét láttam már. Épp azt venném meg mindig ami a kínálatban szerepel és előbb utóbb lenne a fextől kezdve a marógépig minden amire szükségem lehet...
Csak az a kérdés elég tartósak-e ha vigyázok rájuk?
A Lidl és az Aldi gépek jó része valami nagy gyártó áttokozott gépe. Pl. a Parkside multifunkciós kéziszerszámja gyakorlatilag Bosch.
A 3 év gari meg szó nélkül működik.
Nem profi gépek, de otthonra sokkal jobbak, mint a Prakitker, Obi és a többi hasonló sajátja
Parkside márkanéven a Lidl forgalmazza az Einhell gépeit egész Európában. Ebből adódóan az Einhellnél is olcsóbban vhetők meg.
Az Einhellnek is vannak profi gépei, de azok értelemszerően sokkal drágábbak.
Barkácsolásra tökéletesen megfelelnek.
Általában jók, az egyéb multikban (Tesco, Auchan, OBI, ...) kaphatóaknál valóban lényegesen jobb minőségűek - de persze nyilván akad rossz eresztés is. Ez szerencsés esetben egy hónapon belül kiderül, és akkor vita nélkül visszaadják a vételárat a boltban, másrészt a garancia teljesen jól működik, így nem értem a panaszt, h "nekem kell visszaküldeni": a szerviz adategyeztetés után futárt KÜLD a megadott címedre, akinek csak oda kell adni a hibás készüléket, és legközelebb hozza vissza az újat vagy megjavítottat - egyszerűbb, kényelmesebb, olcsóbb (hiszen ingyen van) nem is lehetne!
Más cégeknél külön felárat fizetsz az ilyen háztól-házig garanciafutár szolgálatért...
Egy ismerősömnek meghalt a makita litiumos akksis behajtója 1,5 év után.
Vett két parksideos gépet, hogy az akksit tudja felváltva tölteni.
A kettő 24000 ft volt. A makita Kb 60000.
A parksideos odaver a makitának élettartamban.De lehet szerencséje volt.
Nekem is és ismerőseimnek is van pár ilyen gépe, de csak jókat mondhatok.
Sok gépet vettem, és napi használatban vannak.
Ami nem bírta az excenteres csiszoló. Első nap érintkezési problémája volt. De egy hét múlva visszavittem és visszaadták az árát. 10000 ft volt, de gondoltam kipróbálom.
Ipari porszívó, vésőgép, akksis csavarozók kicsi és nagy, hőlégfúvó tökéletesek kb 2 éve. A multi akksis gép 1 év 1 hónap után adta meg magát. A 3 éves gari korrekt. Azt hiszem csak kettő menő gyártó van a piacon aki küld futárt az elromlott gépekért, úgyhogy meglepődtem, mikor a parksideos multi gépért másnapra küldték a futárt. Úgyhogy nekem pénzembe és időmbe se került a javíttatás. Csak két telefon volt úgyhogy mindenképp éri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!