Milyen minőségűek a möller szerszámok?
Én sok szerszámmárkát ismerek, de a Möllerről még soha nem halottam. Az interneten se lehet semmit találni róla, holott azért minden valamirevaló gyártónak van honlapja. Nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy gyenge minőségű, kínai tekémről van szó. Ennek megfelelően nagyon olcsó is. Körülbelül az Einhell, Güde, Straus stb... színvonalat képviselheti. De ez csak az én véleményem.
Bár a 80-90 Nm nem vészesen nagy érték, de ha munkára kell mindenképpen valami jobbat ajánlanék.
Én egy racsnis csillágkulcs készleten gondolkodtam sokat mikor megjelent a vaterán. Nem sok infót találtam róla neten. Németes nevű, dobozon német zászló, német felirat.. de nem találtam róla neten semmi értékelhető infót. A vonalkód első három karaktere ami a gyártó országot jelöli 896 (Németországé: 400-440). Szóval ez valamelyik távol keleti ország portékája lessz.. itt nekem elment a kedvem tőle. A másik negatívum hogy a helyi piacok közelében, árusító román nemzetiségű "vállalkozók" is ilyet márkájú szerszámkészleteket árulnak. Nos kövezettek meg de róluk nem a minőség és a megbízhatóság jut elsőként az eszembe.
Véleményem szerint ha olcsóbb kategóriában gondolkodsz a Yato nevezetű (Lengyel) crowa nem rossz válsztás. Nekem megvan pár éve, autószereléshez használom, volt már hogy több mint 120Nm-rel voltak terhelve, gond nélkül.
Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Én tudnám ajánlani a Genius szerszámokat is.
Ipari minőségűek, törésgaranciásak, és ár érték arányban a legjobbak.
Ha gondolod, nézd meg a www.geniusszerszam.hu webáruházban őket.
A 110db-os menetmetsző készlet ugyan ez a kuka "minőség" senki ne vegyen MÖLLER márkájú produktumot hacsak nincs bosszankodásra ideje kidobni való pénze.
Az is gerinctelen aki a neten effélét árul és képes azt állítani, hogy "jó minőségű, nem volt rá panasz"! Nem hát mert az egészet ki lehet borítani a kukába...
"Made In China"
Möller, Topex, Verto, Graphite, Levior, Festo, EGA szerszámok,...stb. - mind hasonló minőségű.
Általában valamelyik európai szerszámkereskedés saját márkája, amit kínából importál és kifejezetten az otthon barkácsolni vágyókat célozzák meg vele, tehát nem ipari felhasználásra vannak kitalálva. Tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!