Mennyire jó minőségűek a Tescos barkácsgépek?
nyilván precíz munkára ezek nem alkalmasak.
Az élettartamuk is rövidebb, mint márkás társaiké.
Tűzoltásra jók, de hosszabb távon nem érdemes számítani rájuk.
Kedvesem egy rezgőcsiszolót vásárolt, ajtófélfa csiszoláshoz, egy ajtókeretet sikerült is lecsiszolnia... úgy, hogy nem hajtotta agyon.
igaz, nem volt drága, de szerintem érdemesebb venni legalább egy fokkal jobb minőségűt :)
Nekem nincsenek ilyen gépeim, ezért nem tudok róla nyilatkozni. Egyszer egy akkus fúró ki volt rakva a kiárusításba valami 2500Ft-ért kofferral, mindennel együtt. Azon nagyon gondolkoztam, de mire pár nap múlva visszamentem, hogy megvegyem, gondoltam, ennyit megér a kockázat, már mind elhordták, egy darab sem volt belőle.
Viszont a Praktikerben vettem kb fél éve az egyik legolcsóbb Li-akkus fúró-csavarozójukat. Azzal teljesen meg vagyok elégedve. Teljesen jól használható cucc, az árához képest meg főleg.
Dekopírból nekem Lidl-es van. Na, azzal aztán tényleg maximálisan elégedett vagyok. Az tényleg ott van, ahol a márkásabb társai. Igaz nem olcsó, ez már öt számjegyű összegbe került.
Hát nekem az "elfogadható ár" és a "Makita" egy kis ellentmondásba ütközik.
Nagyon jó a Makita ez tény, de a piacon az egyik legdrágább márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!